Een fotoshoot om een lieve moeder in het zonnetje te zetten

listek biale
Ouderen fotografie-9

ouderen fotografie

In 2019 heb ik besloten om meer senioren te gaan fotograferen en ouderen fotografie op te pakken. Ik was heel goed bezig en ik wilde in 2020 heel graag verder gaan en bij veel senioren op bezoek komen om ze te fotograferen ( hieronder zie een van de eerste fotoshoots met senioren). Helaas vanwege het corona virus was het niet mogelijk en voorlopig in 2021 ook niet  . Zo jammer, want ik vind dat ze zeker een mooie foto verdienen, dat we ze iets meer in het zonnetje moeten zetten. Al die lieve moeders, vaders, oma’s, opa’s.

Je vraag zich misschien af hoe zo’n fotoshoot verloopt en wat is er eigenlijk de bedoeling van. Meestal zo’n fotoshoot regelt een van de kinderen, die ook tijdens een fotoshoot aanwezig is. Ook een mooi moment om een paar foto’s met je moeder, vader, opa of oma maken. Maar een senioren fotoshoot wordt ook als een cadeautje gegeven en dan kunnen bijvoorbeeld jouw ouders samen op de foto. Heel leuk natuurlijk. Je zou voor een lifestyle fotoshoot kiezen of voor een portret fotoshoot. Tijdens een lifestyle fotoshoot ga ik dingen vastleggen zo als ze zijn en waarmee zijn jouw geliefden normaal gesproken overdag bezig. Dus bijvoorbeeld een krant lezen, koken, breien of berichten op de telefoon bekijken en beantwoorden. Het echte leven. Een portret fotoshoot houdt in dat ik vooral portretten maak. Het kan in de tuin, thuis of op een locatie.

Die twee fotoshoots combineren is ook mogelijk. Een paar foto’s van van het dagelijkse leven en een par portretten. Geen probleem 😉

Dus als je een keertje niet weet, wat je aan je moeder, vader, oma of opa moet geven, denk aan ouderen fotografie, stuur mij een BERICHT en boek een senioren fotoshoot!

Tot ziens!

Ouderen fotografie-9

Ouderen fotografie-5

Ouderen fotografie-3

Ouderen fotografie-10

Ouderen fotografie

Ouderen fotografie-11

Ouderen fotografie-6

Wil je meer van mijn ouderen fotografie zien? Kijk HIER .

Op mijn  PINTEREST kan je nog meer inspiratie vinden 😉 .

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *