Liefde…

Senioren fotografie verdient echt meer aandacht… Eigenlijk onze lieve mama’s, papa’s, oma’s en opa’s verdienen meer aandacht. Ik vind dat we ze vaker in het zonnetje mogen zetten en zo’n fotoshoot is een fantastisch idee! Ideaal als een Moeder of Vaderdag cadeau, verjaardagscadeau, of voor hun trouwdag. Of gewoon zo maar… Om hun liefde vast te leggen…

Dit stel te mogen fotograferen was echt een eer. Zo veel liefde voor elkaar, na al die jaren dat ze samen zijn. Zo veel geduld en begrip voor elkaar. De liefde werd in de kleinste details verteld. Prachtig om te zien!

Ik zou heel graag meer senioren willen fotograferen om aan iedereen te laten zien dat senioren fotografie ook prachtig is. Helaas soms is het moeilijk om onze opa, oma, vader of moeder te overtuigen om zo’n fotoshoot te doen. Meestal vinden ze dat ze al te oud zijn, dat ze hun goede tijden al hebben gehad of dat het echt niet nodig is. Heel jammer…

Zo’n fotoshoot heb ik ook met mijn ouders gedaan. Natuurlijk eerst wilden ze het niet, maar ik bleef proberen en na een tijdje hebben ze JA gezegd! Wij hebben een prachtige wandeling gemaakt en voor mij was het een bijzondere ervaring om mijn ouders op dit manier vast te leggen. Deze foto’s zijn niet alleen voor hun,  maar ook voor mij en mijn kinderen. Over een aantal jaren zijn ze er niet meer ( hoe hard het ook klinkt, het is helaas niet anders), maar dan kan ik samen met mijn kinderen die mooie foto’s van hun bekijken.

Ben je benieuwd naar die shoot? Bekijk deze BLOG.

 

Dus ik zou zeggen: blijf proberen, vraag regelmatig… en wie weet, misschien zeggen ze wel ja 😉 .

En nu geniet van deze prachtige foto’s!

Senioren fotografie-12senioren fotografieSenioren fotografie-2Senioren fotografie-4Senioren fotografie-3Senioren fotografie-11

 

Wil je meer van mijn senioren fotografie zien? Kijk HIER of bezoek mijn account op PINTEREST.

7 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *