Fotoshoot op locatie of in studio?

listek biale
familiefotografie-22

Fotoshoot op locatie of in studio?

Een fotoshoot…

Als je dit hoort, denk je misschien gelijk aan de studio. Nee, het hoeft niet 😉 . Ik heb zelfs geen studio en werk alleen op locatie of bij klanten thuis. Zo fijn is het! 

Locatie kiezen wij samen of de klanten laten het aan mij over. Ik heb een paar lievelingsplekken en daar spreek ik graag met mijn klanten af, maar soms kom ik op helemaal nieuwe plekken voor mij! Ook leuk.

Tijdens een fotoshoot laat ik graag dingen zelf gebeuren en ik grijp niet zo veel in. Als de ouders gaan wandelen en spelen met hun kind/ kinderen dan gebeurt er genoeg en ik heb voldoende momenten om ze vast te leggen. Strand/ duinen is altijd een leuke plek om af te spreken. Kinderen gaan altijd graag met zand spelen en nemen hun ouders mee in het spel. Kasteel bouwen, voetjes onder het zand verstoppen, met zand in de lucht gooien, zandtekening maken… alle ideeën zijn leuk en welkom!

Soms als het even niet loopt en mijn klanten zijn gestrest ( dat snap ik ook, zo’n fotoshoot kan wel veel energie vragen, daardoor je gestrest rakt) dan nemen wij een kleine pauze. De kinderen mogen doen wat ze willen, wat eten en drinken, even weglopen en zich verstoppen, eigen spel bedenken, lekker ontspannen ( ouders ook 😉 ). Wat ik altijd zeg als je kinderen laat gaan en niet te veel dwingt om per se bijv. op dit moment met mama of papa te knuffelen, dan komen ze echt van zelf naar jou toe. 

En dan is die knuffel echt de allerbeste! Geloof mij 😉 . 

Waarom mijn antwoord op een vraag: fotoshoot op locatie of in studio, is op locatie? Omdat ik van die vrijheid en ruimte houdt. Niet alleen voor mij is het fijn, maar ook voor mijn klanten.

En wat zou jij liever doen? Fotoshoot op locatie of in studio?

 

Dit gezin mocht ik voor de derde keer fotograferen. Zo blij dat ze blijven terug komen om bij mij een fotoshoot te doen. Wat heel leuk is om te zien dat Patrycja en Rafal zijn altijd heel ontspannen en laten Emma gaan. Wij gaan gewoon samen wandelen, nee… ze gaan samen wandelen en ik blijf op de achtergrond. 

Zo krijg ik de mooiste beelden!

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Fotoshoot op locatie of in studio

Ben je benieuwd naar een andere familie fotoshoots van mij? Kijk HIER .

Nog meer werk van mij kan je ook op MIJN INSTAGRAM account vinden.

En nu nog een keer de vraag: fotoshoot op locatie of in studio? Wat is jouw keuze?

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *