hi

IK BEN KASIA

Blije vrouw van Krzysiek en trotse moeder van Klaudia en Dawid. Wij wonen gezellig samen met onze hond Bella in de prachtige stad Alkmaar.

In mijn vrije tijd brei ik of lees ik graag een boek met een glaasje heerlijke Porto erbij. Een stukje pure chocolade, chocolade taart, zelfgebakken brood ( vaak toch door mijn moeder ) is altijd welkom.


Ik houd van gezelligheid met familie en vrienden, strand, bergen, rust, mooie zonsondergangen en geniet volop van kostbare momenten met mijn gezin.

kmabout
omnie

Bescheiden, maar ik houd van nieuwe uitdagingen, geduldig, vrolijk, stil, liever blijf ik op de achtergrond om te observeren. Dit doe ik ook tijdens een fotoshoot. Vaak hoor ik van mijn klanten dat ze niet eens hadden gemerkt dat ik aanwezig was of een bepaalde foto aan het maken was. Een leuk compliment, toch?

listek

WAAR HOUD IK VAN IN FOTOGRAFIE?

Dat ik pure en liefdevolle emoties, connecties en waardevolle momenten voor mensen mag vastleggen. Voor mij is het heel belangrijk dat die kostbare en ongedwongen momenten, echte emoties, details na jaren jullie nog raken en laten lachen. 

1588167267-kmabout(pp_w480_h560)

Zou je ook zulke liefdevolle beelden van je geliefden willen hebben? Neem dan gerust CONTACT met mij op en ik vind vast een plekje voor jou in mijn agenda!

love
Foto KM-13
Foto KM-18
Foto KM-14
Foto KM-19