Ik stel jullie voor aan een trotse grote broer

Wist je dat ik ook een lifestyle newborn fotoshoot in regio Heerhugowaard kan verzorgen? Heerhugowaard is toch heel vlakbij Alkmaar 😉 .

Lifestyle newborn fotoshoot is een shoot die ik heel graag doe! Je komt bij een gezin met een kersverse baby, alles is nog zo lekker rommelig en de tijd gaat zo langzaam. Iedereen geniet van een klein lief mensje, dat een paar geleden nog lekker in de buik van mama zat. De grote broers en zussen zijn altijd nieuwsgierig naar hun broertje of zusje. Ze willen graag helpen met verzorgen, badderen, verschonen, flesje geven. En wat ze natuurlijk ook heel graag doen is knuffelen en kietelen die kleine voetjes!

Meestal zijn ze zo trots en het is zo leuk om te zien. Soms gebeurt het ook dat de grote broer of zus helemaal niks wil weten van zijn/ haar zusje of broertje… Het was toch zo gezellig met papa en mama… Ze zijn gewoon jaloers en het is heel begrijpelijk 😉 . Wat moet je dan doen als ouder? Gewoon tijd geven en aandacht eerlijk verdelen. Het is soms niet makkelijk, maar het kan wel 😉 . Als je het doet, zie je vanzelf dat je kinderen lekker samen aan het knuffelen zijn en de grote broer of zus steeds meer betrokken is.

Bij dit gezin vond de grote broer zijn broertje helemaal geweldig en hij was heel trots op hem. En ook op zichzelf toen hij hem mocht vasthouden. Af en toen probeerde hij ook laten zien dat niet alleen de baby heel belangrijk is, maar ook hij en dan ging hij recht voor mijn camera zitten. Schitterend!

Als je twijfelt of je zo’n fotoshoot zou moeten doen, ik zeg: DOEN! Niet alleen omdat ik de fotograaf ben en dit mijn werk is, maar omdat ik ook de moeder ben en ik weet hoe snel die momenten voorbij gaan, hoe snel ze groot worden… Over 20 jaar zitten jullie samen op de bank jullie prachtige foto’s te bekijken en dan kijk je naar je kinderen en je denk:

JEETJE WAT WAREN ZE TOEN KLEIN…

 

Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-16Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-4Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-33Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-8Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-28Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-15Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-26Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-5Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-9Lifestyle newborn fotoshoot HeerhugowaardLifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-14Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-7Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-12Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-2Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-27Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-31Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-17Lifestyle newborn fotoshoot Heerhugowaard-10

Zoek je dan een fotograaf voor een lifestyle newborn fotoshoot in Heerhugowaard en wil je een andere lifestyle newborn fotoshoot van mij zien? Kijk HIER.

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *