Kinder fotoshoot van Klaudia en Viki

listek biale
fotograaf Heerhugowaard

Fotograaf heerhugowaard

De Oude Stad van Alkmaar is een van mijn lievelingsplekken waar ik met mijn klanten ga foto’s maken. Het is een ideale plek voor een portret fotoshoot, loveshoot of familie fotoshoot, maar ook voor een kinder fotoshoot. Kijk hoe mooi het daar is! En hoe leuk zijn de foto’s van die twee meiden geworden 😉

Mocht je net in Google fotograaf Heerhugowaard ingetypt, omdat je op zoek naar een fotograaf in deze regio bent en mijn foto’s spreken je aan, stuur mij dan een BERICHT en we maken een afspraak voor een fotoshoot 🙂

Als je op de hoogte wilt blijven waar ik precies op dit moment mee bezig ben, kan je altijd even op MIJN INSTAGRAM account kijken.

Tot ziens!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *