Isa

 Dankzij mijn liefde voor portretfotografie kan ik zulke mooie portretten maken… Ik heb niet zo veel nodig om dit te doen… een fotomodel, een achtergrond, het daglicht en natuurlijk mijn camera. En als je zulk mooi, lief model met prachtige ogen en super mooie lach hebt, dan is portretten maken echt een feest!

Ik vind het altijd fijn om wat tijd aan mijn fotomodel te geven om hem een beetje  aan mijn camera te laten wennen, maar Isa had die tijd eigenlijk niet nodig. Ze ging gewoon voor mijn camera staan en volgde al mijn aanwijzingen. Een spontane en lieve meid!

PortretfotografiePortretfotografiePortretfotografiePortretfotografie

De foto van Isa werd HIER gepubliceerd als een van de mooiste foto’s van maand januari, tussen al die prachtige foto’s van andere fotografen. Daar ben ik natuurlijk heel trots op!

Wil je meer foto’s van mijn project zien of portretfotografie? Kijk HIER.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *