Isa

listek biale
Portretfotografie-4

portretfotografie

 Dankzij mijn liefde voor portretfotografie kan ik zulke mooie portretten maken… Ik heb niet zo veel nodig om dit te doen… een fotomodel, een achtergrond, het daglicht en natuurlijk mijn camera. En als je zulk mooi, lief model met prachtige ogen en super mooie lach hebt, dan is portretten maken echt een feest!

Ik vind het altijd fijn om mijn model wat tijd te geven om hem een beetje  aan mijn camera te laten wennen, maar Isa had die tijd eigenlijk niet nodig. Ze ging gewoon voor mijn camera staan en volgde al mijn aanwijzingen. Een spontane en lieve meid!

Deze fotoshoot was ook een beetje speciaal omdat ik Isa al een aantal jaren ken. Ze zat samen met mijn dochter in de groep op de basisschool. Hoe leuk is het om te zien, hoe zij van een klein meisje in jonge vrouw is veranderd. Uiterlijk is ze zeker verander, maar zij is nog steeds, dat vrolijke en blije meisje. Hmm, nou ja, geen meisje meer, maar een vrouw ;).

Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie

De foto van Isa werd HIER gepubliceerd als een van de mooiste foto’s van maand januari, tussen al die prachtige foto’s van de andere fotografen. Daar ben ik natuurlijk heel trots op!

Wil je meer foto’s van mijn project zien of portretfotografie? Kijk HIER.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *