Kinder fotoshoot in Alkmaar met Dawid, tijdens een fietstocht

listek biale
kinder fotoshoot alkmaar-7

Welkom op mijn website! Waarschijnlijk was je op zoek naar een fotograaf voor een kinder fotoshoot in Alkmaar en daarom kwam je deze blog tegen. Leuk!

Misschien vroeg je je af wanneer is een goede tijd, een goed moment om een kinder fotoshoot te doen? Ik zou zeggen altijd… Elk moment is leuk om hem vast te leggen.

Deze kinder fotoshoot in Alkmaar heb ik op een doordeweekse middag gemaakt. Ik pakte mijn camera en Dawid zijn lievelingsfiets en samen gingen wij een stukje lopen/ fietsen. Ik heb een kleine reportage van onze wandeling gemaakt, maar zelf sta ik natuurlijk op geen enkele foto 😉 . Daartegenover Dawid heeft van deze wandeling heel veel super leuke foto’s!

kinder fotoshoot in alkmaar-7
kinder fotoshoot in alkmaar-15
kinder fotoshoot in alkmaar
kinder fotoshoot in alkmaar-5
kinder fotoshoot in alkmaar-8

Wil je nog meer van mijn werk zien? Kijk op mijn INSTAGRAM.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.