Kinder fotoshoot in Alkmaar met Dawid, tijdens een fietstocht

Welkom op mijn website! Waarschijnlijk was je op zoek naar een fotograaf voor een kinder fotoshoot in Alkmaar en daarom kwam je deze blog tegen. Leuk!

Misschien vroeg je je af wanneer is een goede tijd, een goed moment om een kinder fotoshoot te doen? Ik zou zeggen altijd… Elk moment is leuk om hem vast te leggen.

Deze kinder fotoshoot in Alkmaar heb ik op een doordeweekse middag gemaakt. Ik pakte mijn camera en Dawid zijn lievelingsfiets en samen gingen wij een stukje lopen/ fietsen. Ik heb een kleine reportage van onze wandeling gemaakt, maar zelf sta ik natuurlijk op geen enkele foto 😉 . Daartegenover Dawid heeft van deze wandeling heel veel super leuke foto’s!

 

kinder fotoshoot in alkmaar-7kinder fotoshoot in alkmaar-15kinder fotoshoot in alkmaarkinder fotoshoot in alkmaar-5kinder fotoshoot in alkmaar-8

Wil je nog meer van mijn werk zien? Kijk op mijn INSTAGRAM.

    6 comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *