Familie fotoshoot in de Oude Stad van Alkmaar

listek biale
Familie fotoshoot-4

Familie fotoshoot midden in de stad? Waarom niet 🙂 In  de Oude Stad van Alkmaar kan je veel van mooie, sfeervolle plekken vinden waar je prachtige foto’s kan maken!

Mijn eerste fotoshoot in de Oude Stad van Alkmaar heb ik een paar jaar geleden gemaakt. Toen heb ik foto’s van mijn dochter en de dochter van mijn vriendin gemakt en ik werd gelijk verliefd op het resultaat, vooral op sfeer en kleuren. Samen gingen wij door al die mooie straatjes wandelen en tussendoor foto’s maken. Super leuk! Sinds die tijd heb ik al best veel in de Oude Stad mogen shooten, zo blij ermee. Ik vind fotograferen in de natuur zeker heel mooi, maar dit vind ik ook heel gaaf. Mooi afwisseling is het. Je kan me heel vaak met mijn klanten in de duinen vinden, maar ik zou het niet erg vinden om nog meer in de stad te gaan fotograferen. Dus als je een gave plek voor een familie fotoshoot zoekt, dit is het: de Oude Stad van Alkmaar!

Familie fotoshoot-4
Familie fotoshoot-13
Familie fotoshoot-5
Familie fotoshoot-6
Familie fotoshoot-9
Familie fotoshoot-2
Familie fotoshoot-16
Familie fotoshoot-3
Familie fotoshoot-15
Familie fotoshoot-17

Wil je mijn andere fotoshoot in de Oude Stad van Alkmaar zien? Klik dan HIER

En als het jou leuk lijkt om een keertje Alkmaar te bezoeken, kijk OP DEZE WEBSITE voor veel mooie inspiraties en tips.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *