Moeder dochter fotoshoot met Ria en haar moeder

Moeder dochter fotoshoot… Wanneer is het een goed moment om dit te doen? Een kopje koffie met je moeder drinken, even gezellig kletsen en samen een stukje wandelen, doe je redelijk vaak…Toch?  Maar nooit maak je er foto’s van. Eigenlijk waarom niet? Dit is zeker een goed moment om een moeder dochter fotoshoot te doen.

Op een zomers ochtend, die een beetje regenachtig was, heb ik met RIA en haar moeder afgesproken om zo’n fotoshoot te doen, om een gewone ochtend vast te leggen… En wat heeft Ria veel met haar moeder gelachen, tot tranen aan toe. En ik mocht dit allemaal allemaal vastleggen. Wat is het toch een mooie aandenken voor later… Na een kopje koffie en een stukje cake, gingen twee dames nog een stukje samen wandelen. Toen ik in de bosjes sprong om de beste hoek voor foto’s maken te vinden, schoten ze allebei spontaan in de lach.

Juist die gewone momenten zijn leuk om ze vast te leggen. Zo als ze zijn, zonder poseren en poes pas. Dit zijn waardevolle herinneringen, die je altijd nog op de bank in een mooi FOTOALBUM kunt bekijken en terug reizen in tijd.

Herinneringen moet je koesteren…

 

moeder dochter fotoshootmoeder dochter fotoshootFOTO KM-28FOTO KM-26FOTO KM-14moeder dochter fotoshootFOTO KM-25moeder dochter fotoshootFOTO KM-22moeder dochter fotoshootmoeder dochter fotoshootFOTO KM-18FOTO KM-20FOTO KM-19moeder dochter fotoshoot

Mocht je vragen hebben, stuur mij dan gerust een BERICHT.

  4 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Magdalena G.2019-09-25 - 10:33

   I very like your session. You show natural moments, real smiles… it is beautiful!ReplyCancel

  • Olga2019-10-01 - 22:07

   Aż żałuje że nie mam takiej sesji z babcią. Piękna sprawa.ReplyCancel

   • Kasia2019-10-14 - 19:17

    Tak Olga, piekna sprawa 🙂ReplyCancel