Moeder dochter fotoshoot met Ria en haar moeder

listek biale
moeder dochter fotoshoot

moeder dochter fotoshoot

Moeder dochter fotoshoot… Wanneer is het een goed moment om dit te doen? Een kopje koffie met je moeder drinken, even gezellig kletsen en samen een stukje wandelen, doe je redelijk vaak…Toch?  Maar nooit maak je er foto’s van. Eigenlijk waarom niet? Dit is zeker een goed moment om een moeder dochter fotoshoot te doen.

Op een zomers ochtend, die een beetje regenachtig was, heb ik met RIA en haar moeder afgesproken om zo’n fotoshoot te doen, om een gewone ochtend vast te leggen… En wat heeft Ria veel met haar moeder gelachen, tot tranen aan toe. En ik mocht dit allemaal vastleggen. Wat is het toch een mooie aandenken voor later… Na een kopje koffie en een stukje cake, gingen twee dames nog een stukje samen wandelen. Toen ik in de bosjes sprong om de beste hoek voor foto’s maken te vinden, schoten ze allebei spontaan in de lach.

Juist die gewone momenten zijn leuk om ze vast te leggen. Zo als ze zijn, zonder poseren en poes pas. Dit zijn waardevolle herinneringen, die je altijd nog op de bank in een mooi FOTOALBUM kunt bekijken en terug reizen in tijd.

Herinneringen moet je koesteren…

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *