Bewaar je mooiste herinneringen en laat een fotoalbum maken

Tegenwoordig maken wij allemaal heel veel foto’s, maar wij bewaren onze herinneringen vooral digitaal. Het zou toch veel leuker zijn om er een fotoalbum van te maken?

Zo kan je elk moment een fotoboek pakken en samen of in je eentje al die mooie momenten terug kijken. Hoe leuk is het om samen al jullie vakantie avonturen na een paar maanden of jaren weer te mogen beleven… Een ding is zeker, je pakt sneller zo’n fotoalbum dan je telefoon om die herinneringen te bekijken. Je kan het ook makkelijk aan iedereen  laten zien. Vooral aan oma en opa, die al niet zo goed kunnen zien op die kleine telefoonschermen 😉 .

Op onze telefoons verdwijnen na een tijdje al die leuke foto’s tussen de andere foto’s, die misschien minder belangrijk zijn. Misschien denk je elke keer: ik moet iets met die foto’s doen, maar je komt er gewoon niet aan toe! Heel herkenbaar 😉 .Als je zelf geen tijd hebt om zo’n fotoboek te maken, laat het mij weten. Dan maak ik het voor jou! Wat je wel zelf moet doen, is de fotoselectie en deze naar mij sturen. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en maken we er iets heel moois van!

Dus wacht niet langer en stuur mj een BERICHT!

 

fotoalbum maken-8fotoalbum maken-3fotoalbum maken-12fotoalbum maken-10fotoalbum maken-5fotoalbum maken-7fotoalbum maken

Voor meer inspiratie wat voor een fotoalbum zou je kunnen maken, check mijn PINTEREST.

 

  2 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Monika2021-04-11 - 17:10

   What a great idea! Beautiful photobook and the best way to preserve memories!ReplyCancel

   • Kasia2021-06-16 - 22:41

    Thank you Monika 🙂ReplyCancel