Lifestyle familie fotoshoot

Een lifestyle familie fotoshoot bij je thuis…? De eerste wat je zou misschien denken, is: het kan bij mijn niet, ik heb geen ruimte daarvoor, mijn huis is niet echt knap, misschien over een tijdje als we klaar met verbouwing zijn, enz… Het kan wel! Dit is jouw huis en geloof mij, niet iedereen woont in een perfect IKEA huis 😉 Dit is jouw leven, jouw verhalen, jouw herinneringen, jouw huis, jouw gezin en jullie momenten. Jullie kunnen samen een boek lezen, knuffelen, gek doen en tussendoor ga ik daarvan foto’s maken

Om deze momenten (hieronder) te kunnen vastleggen, had ik alleen een bed nodig! Meer niet. Ook Bella mocht deze keer bij ons op bed springen en een deel van deze fotoshoot te zijn. Ze genoot ervan!

En wat kunnen jullie tijdens zo, shoot doen? Denk aan knuffelen, voorlezen, samen foto’s kijken, grapjes maken, gesprekken voeren, spelletjes doen, gek doen, thee drinken, koken, in de tuin picknicken, enz… Het is van jullie afhankelijk wat jullie vast zouden willen laten leggen. Kies een moment dat jullie allemaal leuk vinden!

Lijkt het jou leuk om zo’n fotoshoot bij mij te boeken? Stuur mij dan een BERICHT.

lifestyle familie fotoshootFOTO KM-5FOTO KM-10lifestyle familie fotoshootlifestyle familie fotoshootlifestyle familie fotoshootFOTO KM-14FOTO KM-2lifestyle familie fotoshootFOTO KM-11FOTO KM-7lifestyle familie fotoshootFOTO KM-9FOTO KM-12lifestyle familie fotoshoot

Vind meer nog meer inspiratie voor een lifestyle familie fotoshoot op mijn PINTEREST account.

 

 

    8 comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *