Newborn fotoshoot van Jessie

listek biale
FOTO KM-2

newborn fotoshoot

Tijdens een lifestyle newborn fotoshoot probeer ik altijd pure momenten vast te leggen… Ik laat mijn klanten gaan en genieten van het moment, ik blijf op de achtergrond en alleen als echt nodig is, geef ik ze kleine aanwijzingen. Dus rustig aan, ik laat jullie niet alleen, jullie kunnen op mijn hulp rekenen 😉 .

Wat altijd heel leuk is om te zien, is hoe een grote zus of een grote broer reageert op een kleine baby. Sommige zijn wat verlegen en blijven op een afstand, sommige gaan helemaal los en kunnen niet stoppen met kusjes en knuffels geven. Nikkie had voor haar zusje heel veel kusjes. Papa en mama hoefden zeker geen twee keer aan haar te vragen of ze haar zusje een kusje wil geven.

Veel kusjes geven en lekker knuffelen met elkaar… Dit is een recept voor een goed geslaagde fotoshoot. Zeker als kinderen nog zo klein zijn, doen ze het nog zo graag 😉 Zulke momenten moet je dus koesteren en vastleggen, omdat, geloof mij, als ze wat groter zijn, wordt het een stuk lastiger…

Verwacht je binnenkort ook een kindje en zou je een newborn fotoshoot bij mij willen boeken? Stuur mij dan een BERICHT.

newborn fotoshoot Alkmaar
FOTO KM-6
newborn fotoshoot
newborn fotoshoot
FOTO KM-11
FOTO KM-7
FOTO KM-9
FOTO KM-12
FOTO KM-5
newborn fotoshoot
FOTO KM-13
newborn fotoshoot
newborn fotoshoot

Kijk op mijn PINTEREST account voor meer inspiratie.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

8 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *