Magda, Peter, Karolina en Aleksander in de Oude Stad van Alkmaar

listek biale
fotoshoot in Alkmaar

fotoshoot in alkmaar

Hoe leuk is het als oude klanten terug komen! Ik word er altijd zo blij van. En dat ze nog voor een fotoshoot in Alkmaar in de Oude Stad kiezen! Hoe tof is het.

Een paar jaar terug leerde ik Magda en Peter tijdens een zwangerschapsfotoshoot en daarna mocht ik een newborn fotoshoot doen. Leuk om te zien hoe die kleine baby in een vrolijk meisje is veranderd. Dan besef je ook hoe snel de tijd gaat, omdat voor mij gevoel was ik niet zo lang geweest bij hun. En toch, het is alweer 6 jaar geleden.

We zouden of naar het strand gaan of in de stad afspreken. Uiteindelijk hebben ze toch voor een fotoshoot in Alkmaar gekozen, wat ik natuurlijk heel leuk vind 😉 Niet, dat ik niet zo graag naar het strand ga. Daar ben ik ook heel vaak te vinden met mijn klanten. Ik vind gewoon de Oude Stad van Alkmaar super leuk. Al die sfeervolle straatjes, grachten, bruggen. Het hangt daar een bepaalde sfeer, die mij altijd heel blij maakt!

Dus als je twijfelt of de stad wel een leuke plek voor een fotoshoot is, dan zeg ik zonder te twijfelen: JA! 

En als je vragen over een fotoshoot in Alkmaar in de Oude Stad hebt, kun je mij altijd een BERICHT sturen.

Maar nu even terug naar een fotoshoot in Alkmaar met M&P&K&A… 

Ruim een uur gingen wij door de stad te wandelen. Tussendoor hadden wij tijd om te kletsen en om een kleine pauze te maken voor kinderen, die wat wilden eten. Soms moesten wij ook wachten tot het iets rustiger op de straat werd, omdat daar natuurlijk mensen langs liepen. Soms bleven de mensen staan en wachtten ze tot wij klaar waren. Heel lief natuurlijk! 

Een van de vragen was of ze hun hond ( ik ben helaas haar naam vergeten) zouden mogen meenemen naar een fotoshoot. Ik vind het zelf altijd geen probleem en ik vind het alleen maar leuk. Jullie kennen jullie hond het best en jullie weten of hij het aankan, en of hij het leuk gaat vinden. Het is toch een gezinslid, dus heel leuk als hij ook op de foto staat. 

Als je een Instagram account hebt, zou ik het heel leuk vinden, als je MIJ zou willen gaan volgen.

En als je een fotograaf voor een fotoshoot in Alkmaar voor jezelf of iemand anders zoekt, stuur mij dan een BERICHT 🙂

 

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *