Met z’n vieren- gezinsfotoshoot op het strand

listek biale
gezinsfotoshoot-15

Een gezinsfotoshoot op het strand op een ongedwongen manier… Wat betekent dat? Jullie gaan samen lekker tijd doorbrengen en ik leg dit vast. Simpel, toch?

Met dit gezin heb ik op het strand in Julianadorp afgesproken. Voor mij was het de eerste keer dat ik daar foto’s ging maken, dus ik kwam wat eerder dat we hadden afgesproken om even rond te kijken. De eerste wat mij opviel was dat het veel kouder dan bij ons in Alkmaar was. Het afstand tussen Alkmaar en Julianadorp is niet zo groot, maar toch het weer kan op die twee plekken anders zijn. Extra vest in de auto is nooit overbodig 😉

Het was leuk om te zien, hoe snel de jongens aan mij gewend raakten. Eerst vonden ze het heel vreemd dat ik hun volgde… waarom volgt ze ons? Vroegen ze aan hun ouders. Kinderen zijn altijd zo heerlijk eerlijk en ze willen alles weten. Gelukkig mama en papa konden alle hun vragen beantwoorden en de jongens hielden mij steeds minder in de gaten.

Vanaf dat moment waren ze lekker met z’n vieren bezig. Eindeloos knuffelen, spelen, kwal van dichtbij bekijken, door de zee rennen, samen lachen…

De mooiste momenten, die het waard zijn om ze vast  te leggen!

gezinsfotoshoot-2
gezinsfotoshoot-3
gezinsfotoshoot-6
gezinsfotoshoot-13
gezinsfotoshoot-9
gezinsfotoshoot-7
FOTO KM
gezinsfotoshoot-19
FOTO KM
FOTO KM
FOTO KM
FOTO KM
gezinsfotoshoot-12
gezinsfotoshoot-15
gezinsfotoshoot-21

Zou je ook een gezinsfotoshoot bij mij boeken? Stuur mij dan een BERICHT.

En als je nog meer foto’s van mij wil zien, kijk op mijn INSTAGRAM.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *