Fotoboek maken

listek biale
fotoalbum bestellen-5

Zat je ooit te denken waarom zou je een fotoboek maken? Kon je niks bedenken? Daarom geef ik je 5 redenen om dit te doen.

Natuurlijk kan je nog meer redenen bedenken 😉 .

1. Zo kan je je mooiste herinneringen bewaren.

Je mooiste herinneringen verdienen echt iets beter dan alleen digitaal opgeslagen blijven, dus wacht niet langer en gaat aan de slag.

2. Je mooiste foto’s verdwijnen niet na een tijdje tussen alle andere foto’s, die je op je computer of telefoon hebt opgeslagen.

Tegenwoordig maken wij heel veel foto’s en we slaan ze op, maar vervolgens doen we er heel weinig mee. Echt zonde! Als je gaat zoeken op je telefoon of computer heb je vast super leuke foto’s van je vakantie, van eerste stapjes van je kind, je eerste Moederdag, het uitstapje met je moeder, enz.

Geef je foto’s dus tweede leven en maak een mooie fotoalbum, zodat je nog jaren van je foto’s kan genieten.

3. Het is heel leuk om samen met je kind/ kinderen een fotoboek te bekijken.

’s Avonds op de bank gezellig samen een fotoboek te bekijken. Hoe leuk is het! Kinderen vinden het fantastisch om eigen foto’s te bekijken en honderd vragen daarover te stellen. Ze letten op de details, zien dingen die wij niet zien en onthouden dingen, die wij snel vergeten… Weet je pap, toen wij met zand aan het spelen waren, heb ik een mooi schelpje gevonden…

4. Over 20 jaar kan je met een kopje koffie of thee op de bank terug in de tijd reizen.

De tijd vliegt… Over 20 jaar ben je 20 jaar ouder 😉

Stel je voor: het is een rustige middag, je pakt een kopje thee/koffie, je gaat op de bank zitten en je gaat bladeren door een fotoboek…

Ik zie het… daar in je oog, een kleine traan… Misschien heb je net op de foto je kind gezien, dat je zo lief ging knuffelen, misschien heb je een bloemetje van je zoon gekregen, misschien heb je net naar iemand gekeken, die er niet meer is…

Herinneringen!

5. Het is een leuk idee voor een cadeautje voor opa en oma.

Opa en om worden altijd heel blij van nieuwe foto’s van hun kleinkinderen en zeker als het een mooie fotoalbum is. Bovendien kunnen ze toch al die mooie foto’s niet zo goed zien op die kleine telefoonschermen 😉 . Maak bijvoorbeeld zo’n boek om ze te bedanken dat ze zo veel oppassen en altijd klaar voor jullie staan. Een leuk idee, toch?

Zou je ook zo’n mooi fotoboek maken, maar heb je zelf geen tijd? Stuur mij dan een BERICHT en ik help je graag.

fotoboek maken-8
fotoboek maken
fotoboek maken
fotoboek maken

Voor meer inspiratie kijk op mijn PINTEREST account.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *