Nieuwe hobby

Al die lockdowns en coronatijd zou ik het liefst zo snel mogelijk voorbij willen hebben en die tijd vergeten, maar helaas is het niet zo makkelijk…

Ik probeer altijd positief blijven en naar de mogelijkheden kijken. Ik wilde al een tijdje proberen of macramé iets voor mij is, maar altijd had ik helaas niet genoeg tijd… Omdat afgelopen jaar mochten wij niet zo veel doen, had ik automatisch wat meer tijd over! Die had ik besloten om goed te benuttigen.

Zo gedacht, zo gedaan!

Ik heb wat touw gekocht en op internet wat voorbeelden van macramé gezocht. Het begin was niet zo makkelijk, omdat ik al die knoppen onder de knieën moest krijgen, maar zodra ik de basisknoppen goed kon maken, het feest was begonnen. Eerst maakte ik kleine sleutelhangers en macramé. En die bevielen goed, maar toen ik mijn eerste boekenlegger maakte, dacht ik:

DIT IS HET! EEN MACRAME BOEKENLEGGER!

Het was wel even zoeken hoe ik een ideale macrame boekenlegger kan maken, wat voor touw moet ik gebruiken, hoe dik, welke kleur, hoe breed moet hij zijn… Nu weet ik het al en met veel plezier zit ik ‘s avonds op de bank weer wat nieuws te maken.

Zou je iemand blij willen maken met zo’n cadeautje? Stuur me een BERICHT dan kan ik vast iets moois voor jou creëren 😉 .

 

macrame boekenleggerFOTO KM-88FOTO KM-70FOTO KM-149FOTO KM-94macrame boekenleggermacrame boekenlegger

Kijk op mijn PINTEREST account om nog meer werk van mij zien!

    2 comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *