Zakelijke fotoshoot van Linda van Mevrouw Cha

listek biale
Zakelijke fotoshoot Alkmaar-8

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Welkom op mijn website! Waarschijnlijk ben je op zoek naar een fotograaf voor een zakelijke fotoshoot in Alkmaar, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Spreken jou mijn foto’s aan of heb je vragen, stuur mij een BERICHT.

Vorig jaar is begonnen mijn samenwerking met MEVROUW CHA. Linda heeft mij gebeld met een vraag of ik de foto’s voor haar website en social media zou willen verzorgen. Ik heb eigenlijk gelijk ja gezegd, omdat dit mij en super toffe samenwerking leek. Een nieuwe uitdaging!

Wij hebben met Linda een keertje afgesproken om alle details te bespreken en hoe wij het gaan aanpakken, hoe Linda het ziet. Linda heeft alles tot de kleine details uitgewerkt en daardoor elke shoot met haar is echt een top samenwerking. Het is heel fijn dat ze weet wat ze wil en hoe ze het in beeld wil hebben.

Het is heel leuk om te zien hoe zijn met veel enthousiasme over haar producten vertelt. Hoe ze andere ondernemers uit de buurt betrekt tot de samenwerking ( SAMEN STAAN WE STERK) en hoe ze haar kennis over thee met andere deelt.

Door Linda beter te leren kennen ben ik ook een echte theeliefhebber geworden! Die thee, die zijn verkoopt en maakt, wat een verschil is het met thee, die wij in de winkel kopen. Dus als je op zoek naar een eerlijke thee bent, dan moet je zeker bij MEVROUW CHA zijn! Zij verzorgt ook leuke thee proverijen en doet nog veel meer. Check haar WEBSITE!

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Zakelijke fotoshoot in Alkmaar

Spreken jou mijn foto’s aan en ben je op zoek naar fotograaf voor een zakelijke fotoshoot in Alkmaar, stuur mij een BERICHT.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *