Bewaar je mooiste herinneringen en laat een fotoalbum maken

listek biale
fotoalbum maken-12

Tegenwoordig maken wij allemaal heel veel foto’s, maar wij bewaren onze herinneringen vooral digitaal. Het zou toch veel leuker zijn om er een fotoalbum van te maken?

Waarom zou je een fotoalbum maken? Zo kan je elk moment een fotoboek pakken en samen of in je eentje al die mooie momenten terug kijken. Hoe leuk is het om samen al jullie vakantie avonturen na een paar maanden of jaren weer te mogen beleven… Een ding is zeker, je pakt sneller zo’n fotoalbum dan je telefoon om die herinneringen te bekijken. Je kan het ook makkelijk aan iedereen  laten zien. Vooral aan oma en opa, die al niet zo goed kunnen zien op die kleine telefoonschermen 😉 .

Op onze telefoons verdwijnen na een tijdje al die leuke foto’s tussen de andere foto’s, die misschien minder belangrijk zijn. Misschien denk je elke keer: ik moet iets met die foto’s doen, maar je komt er gewoon niet aan toe! Heel herkenbaar 😉 .Als je zelf geen tijd hebt om zo’n fotoboek te maken, laat mij het weten. Dan maak ik het voor jou! Wat je wel zelf moet doen, is de fotoselectie maken en deze naar mij sturen. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en maken we er iets heel moois van!

Dus wacht niet langer en stuur mij een BERICHT en dan wie weet misschien kan ik voor jou het mooiste fotoalbum maken.

fotoalbum maken-8

fotoalbum maken-3

fotoalbum maken-12

fotoalbum maken-10

fotoalbum maken-5

fotoalbum maken-7

fotoalbum maken

Voor meer inspiratie wat voor een fotoalbum zou je kunnen maken, check mijn PINTEREST.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *