Een fotoshoot als een cadeautje voor oma en opa.

Welkom op mijn website 😉 . Waarschijnlijk heb je net in Google ‘familie fotoshoot Haarlem’ getypt en werd je naar mijn website doorgewezen. Super leuk! Ook als je iets anders hebt ingetypt, dan ‘familie fotoshoot Haarlem’, welkom en veel kijkplezier  😉 .

Heel vaak weten we niet wat we zouden kunnen geven als een cadeau aan onze moeder, vader, opa of oma. Denk aan Moederdag, Vaderdag, Trouwdag, verjaardag of nog een andere gelegenheid. Meestal kopen wij bloemen, chocolaatjes, parfum, een diner bon of een weekendje weg . Het is zeker harstikke leuk, maar heb je ooit gedacht dacht aan een fotoshoot? Ja? Dat doe je heel goed 😉 Nee? Dan moet je het zeker een keertje te overwegen. Waarom? Omdat het heel leuk is om je moeder/vader/oma/opa met mooie foto’s te verrassen. Ze vinden het altijd heel leuk om foto’s van hun kinderen en/of kleinkinderen te krijgen. En als je nog de foto’s afdrukt en in een mooie fotolijst zet of een mooi album maakt, dan maakt het het cadeautje helemaal af. Weet je niet waar je je foto’s mooi kan afdrukken of weet je niet hoe je een album moet opstellen? Laat het mij weten, dan wil ik je zeker helpen.

Wat ook heel leuk is, is EEN FOTOSHOOT MET OMA EN OPA  of EEN SENIOREN FOTOSHOOT geven als een cadeau.

Meestal vinden onze lieve senioren het ook heel leuk! Probeer het maar een keertje 😉 .

 

Familie fotoshoot Haarlem-10Familie fotoshoot Haarlem-9Familie fotoshoot HaarlemFamilie fotoshoot Haarlem-6Familie fotoshoot Haarlem-3Familie fotoshoot Haarlem-11Familie fotoshoot Haarlem-4Familie fotoshoot Haarlem-2Familie fotoshoot Haarlem-8FOTO KM-2

Wil je meer van mijn foto’s zien? Kijk op mijn INSTAGRAM.

  2 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Magda2021-04-15 - 13:52

   Coś pięknego, naturalnie, wspaniała rodzinka, okoliczności przyrody. Na tą rudą dziewczynkę nie mogę się napatrzeć.ReplyCancel

   • Kasia2021-04-25 - 09:39

    Oj, tak cudny kolor wlosow 🙂ReplyCancel