Wat trek ik aan voor een fotoshoot? Lees hier over kledingtips.

listek biale
Kledingtips fotoshoot-5

kledingtips fotoshoot

Je hebt een fotoshoot geboekt en dan…? Meestal komt gelijk een vraag: wat trek ik aan? In deze blog geef ik je een paar kledingtips fotoshoot.

1. De allerbelangrijkste is dat de kleren COMFORTABEL moeten zijn. Doe maar geen kleren aan, die je normaal niet aan zou doen! Doe kleren aan, die lekker zitten en jij ze mooi vindt. Misschien hoor je van andere dat je voor een fotoshoot lichte, aardetinten kleuren moet kiezen. Maar als je liever donkere kleuren draagt, dan is het maar zo. Misschien kunnen we wel een compromis sluiten dat je niet alleen zwarte kleren aandoet, want dit is echt te donker 😉 . Maar zwarte broek, donker grijze vest en een sjaal in lichtere kleur, waarom niet!

Kledingtips fotoshoot-2

Dit gezin heeft duidelijk voorkeur voor donkere kleuren, maar ze hebben ze super goed gecombineerd met grijze vesten en die breken die donkere kleuren door! HIER kun je meer foto’s van deze fotoshoot zien…

2. Doe maar alsjeblieft geen kleren met grote logo’s en een grafische prints erop aan. Het is zeker leuk en grappig, maar als je bijv. met je gezin op de foto gaat, dan wordt het beeld heel druk. Ruitjes, strepen, bloemetjes mag wel, maar ook niet te veel 😉 .

Kledingtips fotoshoot-5

3. Ga je met meer personen op de foto? Zorg dat jullie qua kleuren en stijl bij elkaar passen. Het staat een beetje gek als papa in nette pak komt en mama een rode spijkerbroek met een geel T-shrit aan heeft  😉 . Jullie hoefden niet allemaal in dezelfde kleur te zijn, maar kijk samen welke kleurenpalet jullie gaan kiezen.

kledingtips fotoshoot

4. Als je echt niet weet wat je aan moet doen, doe lichte, pastel kleuren aan. Dit is altijd goed 😉 .

kledingtips fotoshoot

5. In de winter, als het echt koud is, doe liever wat extra laagjes, thermokleding, warme vest aan dan een dikke winters jas. En vergeet niet je lievelingssjaal!

kledingtips fotoshoot

6. En de allerbelangrijkste, is dat je tijdens een fotoshoot geniet van het moment.

Maak er een feestje van 😉 .

 Ter inspiratie kun je HIER en HIER nog meer kledingtips fotoshoot bekijken. Veel plezier! En natuurlijk als je vragen of twijfels hebt, laat mij het weten. Wij kunnen altijd samen gaan kijken bijv. naar wat voor kleding het best past bij de locatie, die jullie hebben gekozen.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *