Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?

Een fotoshoot moet je als een uitstapje zien… Dus de vraag: ‘Hoe kan ik me voor een fotoshoot voorbereiden?’ is helemaal terecht!

Als eerste moet je de kleding bedenken. In deze BLOG kan je lezen over de kledingtips. Wie weet, misschien kan je gebruik maken van mijn tips 😉 .

Oké, je hebt al bedacht wat je gaat aantrekken, wat verder? Jouw voorbereidingen zijn afhankelijk van een soort fotoshoot. Als het een fotoshoot zonder kinderen is, is het iets makkelijker, omdat meestal met een extra fles water en tussendoortje kom je al heel eind. Maar als het een fotoshoot met kinderen is, dan moet je iets grotere voorbereidingen treffen 😉 .

Wat is het handig om in de tas te doen, die je meeneemt? Hier is de lijst: lievelingsknuffel van je kind/ kinderen, drinken, tussendoortje, wat lekkers, een stukje fruit, schone luier, billen doekjes, tissues, kam, extra elastiekje, haar clip, extra vest, schoon T-shirt, speen, flesje, lievelingsspeelgoed, een boekje en… heel veel humeur!

Je hoeft natuurlijk niet alles meenemen, je kent beter je kind dan ik en je kent goed zijn behoefte. Dit is alleen mijn advies 😉 .

Ik hoop dat je in deze blog de antwoord op de vraag:  ‘Hoe kan ik me voor een fotoshoot voorbereiden?’ wel hebt gevonden.

Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?–2Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?Hoe kan ik mij voor een fotoshoot voorbereiden?

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *