Ochtend vol knuffels, stoeien, liefde en voorlezen

Het was een koude ochtend, die dag dat ik deze fotoshoot ( die onder het categorie familiefotografie Alkmaar valt) heb gemaakt, maar binnen was zo warm, zo veel liefde, knuffels en plezier 🙂

Met dit gezin heb ik afgesproken om foto’s maken tijdens het koekjes bakken. Maar toen de koekjes in de oven zaten gingen ze nog even met elkaar op de bank knuffelen, stoeien en een boek voorlezen.

Zo leuk om te zien hoe de grote broer een antwoord in het oor van zijn zusje fluistert… Schattig! Leuk om te zien hoe de kinderen opnieuw de avonturen beleven, ook als ze het boek bijna uit het hoof kennen 😉 .Voor mij is het natuurlijk een fantastisch moment om foto’s te maken, want niemand let op dit moment op mij. Ik kan dus rustig op afstand observeren en de mooiste momenten vastleggen. Voorlezen vraagt natuurlijk interacties tussen de kinderen en hun ouders, vragen beantwoorden, rustig luisteren, meelezen, knuffelen, elkaar helpen als je het antwoord niet weet, plaatjes wijzen… Dit levert altijd mooie beelden en herinneringen voor later! Want ja, samen lezen is een va de leukste dingen ter wereld, toch?

En als het boek al uit is… Kan je ook nog op de bank gaan knuffelen en stoeien. Zo fijn om bij papa op schoot lekker knus te zitten en te genieten van het moment met je duim in je mond! Een ontspan momentje. Tussendoor ik de grote broer gek aan het doen met mama. Hoe leuk is het! En ondertussen koekjes zijn al klaar 😉 . Maar dit laat ik jullie in een andere blog zien.

Zou je ook zulke momenten met je geliefden willen laten vastleggen? Stuur me een BERICHT dan gaan samen kijken naar de mogelijkheden en de datum inplannen.

Tot ziens!

 

Familiefotografie Alkmaar-3Familiefotografie Alkmaar-12Familiefotografie Alkmaar-9Familiefotografie Alkmaar-2Familiefotografie AlkmaarFamiliefotografie Alkmaar-13Familiefotografie Alkmaar-7Familiefotografie Alkmaar-6

Wil je een andere voorbeeld van een familiefotografie in regio Alkmaar zien? Kijk HIER

Op mijn PINTEREST kan je ook nog meer inspiratie vinden 😉 .

4 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Martine2020-04-02 - 18:18

  Family lifestyle photoshoots are the best way to save the unique moments of our daily lifes <3 And this moments of waiting for the new family member. Great shots! And what I love the most – the curly hair of the dad and kids 😀ReplyCancel

  • Kasia2020-10-17 - 20:08

   Thank you Martine 🙂 The curly hair- me too 😉ReplyCancel

 • Magdalena G.2020-10-17 - 22:07

  Great pictures and beautiful family 🙂ReplyCancel

  • Kasia2021-06-17 - 12:07

   Thank you Magda 🙂ReplyCancel