Ochtend vol knuffels, stoeien, liefde en voorlezen

listek biale
Familiefotografie Alkmaar-9

Familiefotografie alkmaar

Het was een koude ochtend, die dag dat ik deze fotoshoot heb gemaakt, maar binnen was zo warm, zo veel liefde, knuffels en plezier ๐Ÿ™‚

Met dit gezin heb ik afgesproken om foto’s maken tijdens het koekjes bakken. Maar toen de koekjes in de oven zaten gingen ze nog even met elkaar op de bank knuffelen,ย stoeien en een boek voorlezen.

Zo leuk om te zien hoe de grote broer een antwoord in het oor van zijn zusje fluistert… Schattig! Leuk om te zien hoe de kinderen opnieuw de avonturen beleven, ook als ze het boek bijna uit het hoofd kennen ๐Ÿ˜‰ .Voor mij is het natuurlijk een fantastisch moment om foto’s te maken, want niemand let op dit moment op mij. Ik kan dus rustig op afstand observeren en de mooiste beelden maken. Voorlezen vraagt natuurlijk interacties tussen de kinderen en hun ouders, vragen beantwoorden, rustig luisteren, meelezen, knuffelen, elkaar helpen als je het antwoord niet weet, plaatjes aanwijzen… Dit levert altijd mooie beelden en herinneringen voor later! Want ja, samen lezen is een va de leukste dingen ter wereld, toch?

En als het boek al uit is… Kan je ook nog op de bank gaan knuffelen en stoeien. Zo fijn om bij papa op schoot lekker knus te zitten en te genieten van het moment met je duim in je mond! Een ontspan momentje. Tussendoor ik de grote broer gek aan het doen met mama. Hoe leuk is het! En ondertussen koekjes zijn al klaar ๐Ÿ˜‰ .ย 

Maar dit laat ik jullie in een andere blog zien.

Zou je ook zulke momenten met je geliefden willen laten vastleggen? Stuur mij dan een BERICHTย en we gaan samen de datum inplannen.

ย 

Familiefotografie Alkmaar-3

Familiefotografie Alkmaar-12

Familiefotografie Alkmaar-9

Familiefotografie Alkmaar-2

Familiefotografie Alkmaar

Familiefotografie Alkmaar-13

Familiefotografie Alkmaar-7

Familiefotografie Alkmaar-6

Wil je een andere voorbeeld van een familiefotografie Alkmaar zien? Kijk HIER

Op mijnย PINTEREST kan je ook nog meer inspiratie vinden ๐Ÿ˜‰ .

Tot ziens!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

4 reacties

  1. Family lifestyle photoshoots are the best way to save the unique moments of our daily lifes <3 And this moments of waiting for the new family member. Great shots! And what I love the most – the curly hair of the dad and kids ๐Ÿ˜€

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *