Portret fotoshoot in Alkmaar met Ilse

listek biale
portret fotoshoot in Alkmaar

portret fotoshoot in alkmaar

Portret fotoshoot in Alkmaar met Ilse was weer een fotoshoot voor mijn PROJECT

Deze keer heb ik met Ilse bij haar thuis afgesproken en we zouden wat foto’s binnen en bij haar in de tuin te maken. 

Om wat portretten te maken heb je eigenlijk niet echt veel nodig… wat daglicht, een beetje ruimte en je creativiteit. En, ja natuurlijk vergeet nog niet een fotomodel te regelen 😉 Zonder hem kan je zeker geen portret maken, behalve als je zelfportret gaat maken. Dan red je het wel in je eentje.

Elke fotoshoot voor mijn project is bijzonder en anders, elke keer kom ik in een andere omgeving en leer iemand anders kennen. Dit maakt het heel leuk voor mij, maar soms is het ook een beetje spannend. Maar het is spannend niet alleen voor mij. Iemand meld zich aan voor het project, maar aanmelden is het begin. Na de aanmelding komt het volgende: foto’s maken en dit is iets wat soms een beetje spanning kan opleveren. Gelukkig de meeste fotomodellen van mijn project vinden het alleen in het begint een beetje spannend en daarna gaat het wel. En sommige vinden het alleen maar leuk en hebben veel lol tijdens een fotoshoot.

Lieve Ilse, dankjewel dat  ik jou op de foto mocht zetten en dat je mijn fotomodel wilde zijn. Je hebt het super goed gedaan, ondanks dat je in het begin een beetje moest wennen aan de situatie. Ik ben heel blij met de foto’s die ik met jou heb gemaakt!

portret fotoshoot in Alkmaar

portret fotoshoot in Alkmaar

portret fotoshoot in Alkmaar

portret fotoshoot in Alkmaar

portret fotoshoot in Alkmaar

 

Ben je benieuwd naar nog meer werk van mij? Kijk op mijn PINTEREST account.

En als je een fotograaf voor een portret fotoshoot in Alkmaar zoekt, stuur mij dan een BERICHT.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *