Portret fotoshoot in Bergen in het duingebied met Tessa

listek biale
Portret fotoshoot Alkmaar-4

portret fotoshoot in bergen

Deze portret fotoshoot in Bergen met Tessa heb ik op een zonnige dag gedaan. Het is niet echt heel handig, zeker als je portreten van dichtbij wil maken. Maar rustig aan, wij hebben zeker een oplossing gevonden! Wij hebben in het duingebied in Bergen afgesproken, dus wij konden makkelijk een schaduw vinden. Even tussen de bomen en de bosjes duiken en probleem is opgelost.

Gelukkig vond Tessa het niet erg om even van het padje af te wijken en tussen de bomen zich te verstoppen. Niet iedereen houdt van de beestjes, die daar kunnen lopen 😉 Mieren, spinnen, enz. Ze deed het goed en ik kwam weer thuis met veel mooie beelden, die ik voor mijn project kon gebruiken.

De felle zon zorgt namelijk voor de harde schaduwen op het gezicht en het is niet altijd mooi. Natuurlijk is het afhankelijk van wat je mooi vindt en wat je wil bereiken als het eindresultaat op je foto. Ik fotografeer ook heel vaak gezinnen op het strand met het zonnige weer, maar dan heb ik er geen last van. Maar als ik echt alleen portretten wil maken, dan zoek ik zeker wat schaduw, die zorgt voor wat zachter licht.

Portret fotoshoot in Bergen
Portret fotoshoot in Bergen

Portret fotoshoot in Bergen

Wil je nog meer inspiratie zien? Kijk op mijn PINTEREST.

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een portret fotoshoot in Bergen? Stuur mij dan een BERICHT.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *