Fotoshoot met oma en opa in het Heilooeërbos

listek biale
Fotoshoot met oma en opa-7

Zo leuk dat een fotoshoot met opa en oma wordt steeds meer geboekt! Oma en opa zijn altijd heel blij met nieuwe foto’s van hun kleinkinderen of met kleinkinderen.

Voor de kinderen is het ook een mooie herinnering voor later, als ze wat groter zijn.

Met deze familie heb ik op en mooie zonnige ochtend in het bos in Heiloo afgesproken. Een ideale plek om niet zo veel last van die felle zonnestralen te hebben. Eerst hebben wij wat foto’s met z’n alle gemaakt en daarna mochten de kleinkinderen met opa en oma op de foto. Niet iedereen had er zin in, maar een rondje rennen met opa en oma maakte het weer goed 😉

Zo grappig om te zien dat de kinderen binnen een paar minuten kunnen van boosheid en dwars zitten weer naar een vrolijkheid keren. Soms is het genoeg om wat grappigs te zeggen om een leuk spelletje te bedenken. Bijvoorbeeld een renwedstrijd doet altijd wonderen en ik heb nog geen een keer gehad dat de kinderen niet mee wilden doen.

Een beetje geduld, tijd geven en dan komt het altijd weer goed.

Wat ook altijd heel handig is, is om een tussendoortje mee te nemen, dan kunnen ze even zoet zijn met een koekje of een stukje fruit. Even hun batterijen een beetje opladen en dan kunnen ze meestal weer verder door. Vaak hebben de kinderen spontaan trek ( ook als ze net hebben gegeten 😉 ) en zo’n tussendoortje als dit in de tas zit, kan de situatie redden.

Fotoshoot met oma en opa-7
Fotoshoot met oma en opa-8
Fotoshoot met oma en opa
Fotoshoot met oma en opa-2
Fotoshoot met oma en opa-4
Fotoshoot met oma en opa-10

Voor nog meer inspiratie bezoek mijn PINTEREST account.

Zou je ook een fotoshoot met oma en opa willen boeken? Stuur mij dan een BERICHT.

Tot kijk!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *