Broers fotoshoot

listek biale
fotoshoot hoorn-14

Broers fotoshoot

Deze broers fotoshoot mocht ik in Zuidschermer doen. 

Een klein dorpje, vlakbij Alkmaar. Hier hebben mijn kinderen op de bassischool gezeten. Hier werk ik twee dagen als een juf op de super leuke agrarische kinderopvang, TI TA KINDEROPVANG . Hier heeft mijn man ooit gewerkt. Zo te zien heb ik best veel met Zuidschermer, maar deze blog gaat het toch niet daar over 😉 .

De moeder van deze drie jongens heeft een fotoshoot bij mij geboekt, nadat ik een van de jongens voor mijn sproeten project IK HOUD VAN SPROETEN heb gefotografeerd. Ze wilde heel graag van alle drie een mooie foto hebben en van hun samen. Je zou denken drie jongens, twee pubers, het zou niet meevallen om foto’s van hen te maken, maar het was heel leuk! De jongens werkten super goed mee en tussendoor hadden ze best veel lol samen.

En hoe leuk is het om te horen, dat de foto’s niet alleen op de computer digitaal bewaard worden, maar ook afgedrukt aan de muur in de woonkamer hangen!

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

broers fotoshoot

Spreken jou mijn foto’s aan en ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot in Hoorn? Stuur mij dan BERICHT.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *