Portret fotoshoot Alkmaar

listek biale
portret fotoshoot Alkmaar

PORTRET FOTOSHOOT ALKMAAR

Hoe leuk is het, als je voor je project een aanmelding binnen krijgt van moeder en zoon! 

Met Marijke en haar zoon Jayden heb ik in de Oude Stad van Alkmaar afgesproken. Samen gingen wij door die leuke, sfeervolle straatjes wandelen en af en toe stopten wij om wat portretten te maken. Je zit natuurlijk niet zo veel van die mooie straatjes op de foto, maar het was zeker leuk om daar een keertje een fotoshoot voor mijn project te doen 🙂

Zoek je ook een fotograaf voor een portret fotoshoot Alkmaar? Stuur mij dan een BERICHT.

Mocht je nog meer werk van mij willen zien, dan kun je mijn INSTAGRAM account bekijken.

Tot ziens!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *