Fotoshoot in tulpen met Asia en haar kinderen

listek biale
fotoshoot in tulpen-2

Elk jaar in Nederland gaan de tulpen bloeien. Zo mooi is het! Daarom heeft Asia gekozen om samen met haar kinderen een fotoshoot in tulpen te doen.

Voor elke Nederlander zijn de elk jaar bloeiende tulpen iets heel normaal, maar voor veel toeristen en mensen, die naar Nederland verhuizen, is het iets heel bijzonder. Toen ik voor de eerste keer die mega grote velden met tulpen zag, keek ik mijn ogen uit. Eerder heb ik ze alleen in de boeken gezien of op de aardrijkskundeles daarover gehoord. Zo veel kleuren en zo veel bloemen op een plek. Ongelofelijk mooi!

Niet gek dus, dat sommige mensen bewust hun bezoek in Nederland zo inplannen, dat het in april, mei valt. Daarna gaan ze massaal de tulpenvelden bezoeken. Soms komen ze zelfs met een bus vol! Voor die mensen heel leuk natuurlijk, omdat ze eindelijk die tulpenvelden mogen zien, die zo beroemd zijn, maar de tulpenboeren, worden meestal niet zo blij met al die kijkers.

Helaas veel mensen kunnen niet alleen met hun ogen kijken… ze moeten ook een tulp plukken. Je zou denken een tulp, het is toch niet zo erg? Ja, het is niet erg, als het er maar een tulp is, maar als je kijkt naar hoeveel mensen komt op die velden, dan weet je het al heel snel, dat het niet meer om een tulp gaat. Ook tussen de padden overstappen gebeurt heel veel, wat ook niet ok√© is. Je redt het niet om dit in een stap te doen, dus je zet je voet midden in de tulpen en je verplettert alweer onnodig tulpen. Dit zijn allemaal tulpen, die niet meer volledig kunnen groeien.

Dit betekent veel schade voor de tulpenboer…

Wees dus altijd heel voorzichtig, als je de tulpenvelden gaat bezoeken!

fotoshoot in tulpen-2
fotoshoot in tulpen-7
fotoshoot in tulpen
fotoshoot in tulpen-8
fotoshoot in tulpen-5
fotoshoot in tulpen-9

 Zou  je ook een fotoshoot in tulpen willen? Stuur mij dan een BERICHT.

De nieuwste foto’s van mij kan je HIER zien.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *