Fotoshoot met opa en oma op het strand

Een fotoshoot met opa en oma op het strand… Wat een pret is het!

Op een mooie zonnige ochtend heb ik met opa en oma van twee blond lieve jongens afgesproken om van hun viertjes foto’s te maken. Ze hadden wat emmertjes en schepjes mee. Alles wat je nodig hebt om lekker op het strand te spelen en mooie zandkastelen te bouwen. Maar ze gingen niet alleen bouwen… ze hadden vooral heel veel lol samen! Samen grapjes maken, voeten in de zee nat maken, rennen en wandelen. Al die momenten mocht ik vast leggen.

Wat zijn it toch waardevolle herinneringen voor later voor de jongens en natuurlijk voor opa en oma. Over een paar jaar, als ze allemaal alweer wat ouder zijn, kunnen ze met z’n vieren die foto’s terug kijken en genieten van die herinneringen. Dan weten ze waarschijnlijk niet meer waarom ze toen zo hard moesten lachen of misschien weet opa en oma het nog heel goed! Wie weet…

 

Zou je ook zo’n fotoshoot met opa en oma willen boeken om opa en oma in het zonnetje te zetten, om al die mooie herinneringen vast te leggen, om oma en opa te bedanken voor dat ze er altijdlaar staan? Stuur mijn dan een BERICHT.

FOTOSHOOT MET OPA EN OMA-11FOTOSHOOT MET OPA EN OMAFOTOSHOOT MET OPA EN OMAFOTOSHOOT MET OPA EN OMAFOTOSHOOT MET OPA EN OMAFOTOSHOOT MET OPA EN OMAFOTOSHOOT MET OPA EN OMA

Wil je meer van mijn foto’s zien? Check mijn INSTARGRAM.

    5 comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *