Fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmaar

Fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmaar? Waarom niet?

Door de Oude Stad van Alkmaar kan je heerlijk wandelen met je kleinkinderen. En het is zeker niet saai! Zo veel te zien…

Je kan ook een ijsje halen of als je trek krijgt, patat bij De Vlaminck bestellen 😉

Het is zeker iets anders dan een bezoek op de kinderboerderij of een keertje samen naar het speeltuin, maar als je je ogen wijd open doet, zie je ook wat dieren midden in de stad 😉 Een poes die op de vensterbank binnen zat, werd snel gespot door dit kleine jochie. Hij vond hem zo leuk, dat hij niks anders wilde, dan naar die rode poes kijken. En de poes vond het helemaal geweldig, omdat hij dacht dat dit jongetje met hem aan het spelen was…

Knuffelen met oma midden op de straat? Kan ook. Zo fijn die kleine handjes om oma’s nek heen. En als je moe van wandelen wordt, kan je altijd op het bankje gaan zitten en even uitrusten en tussendoor wat grapjes met opa eruit halen of bloedserieus recht in de camera kijken…

Wat je maar wil 😉

fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van AlkmaarFotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmar-14Fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmar-3Fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmar-8Fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmar-12Fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmar-7Fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmar-9Fotoshoot voor oma en opa in de Oude Stad van Alkmar-13

Wil je mijn andere fotoshoot voor oma en opa zien? Kijk HIER.

    no comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *