Senioren fotoshoot

Hebben jullie ooit een senioren fotoshoot van je ouders gemaakt? Nee? Jammer, want het is zeker de moeite waard. Ik heb al lang zo veel niet gelachen… En wat ben ik blij met al die foto’s, die ik mocht maken. Zo dankbaar dat mijn ouders het wilden doen…

Wil je ook andere senioren fotoshoot van mij zien? Kijk hier.

 

Senioren fotoshoot-2Senioren fotoshoot-11Senioren fotoshoot-25Senioren fotoshoot-17Senioren fotoshoot-3Senioren fotoshoot-27Senioren fotoshoot-13Senioren fotoshoot-18Senioren fotoshoot-26Senioren fotoshoot-20Senioren fotoshoot-29Senioren fotoshoot-35Senioren fotoshoot-32

 

4 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Magdalena G.2019-01-28 - 13:16

    Piękne i wzruszające! Wspaniały pomysł na sesję. Gratuluję.ReplyCancel

  • […] ook heel leuk is EEN FOTOSHOOT MET OMA EN OPA of EEN SENIOREN FOTOSHOOT geven. Meestal vinden het onze lieve senioren ook heel leuk! Probeer maar een keertje 😉 […]ReplyCancel

  • […] Zo’n fotoshoot heb ik ook met mijn ouders gedaan. Natuurlijk eerst wilden ze het niet, maar ik bleef proberen en na een tijdje hebben ze JA gezegd! Wij hebben een prachtige wandeling gemaakt en voor mij was het een bijzondere ervaring om mijn ouders op dit manier vast te leggen. Deze foto’s zijn niet alleen voor hun,  maar ook voor mij en mijn kinderen zijn dat prachtige herinneringen. Over een aantal jaren zijn ze er niet meer ( hoe hard het ook klinkt, het is helaas niet anders), maar dan kan ik samen met mijn kinderen die mooie foto’s van hun bekijken. Ben je benieuwd naar die shoot? Bekijk deze BLOG. […]ReplyCancel