Senioren fotoshoot

listek biale
Senioren fotoshoot-3

Hebben jullie ooit een senioren fotoshoot van je ouders gemaakt? Nee? Jammer, want het is zeker de moeite waard. Ik heb al lang zo veel niet gelachen… En wat ben ik blij met al die foto’s, die ik mocht maken. Zo dankbaar dat mijn ouders het wilden doen…

Wil je ook andere senioren fotoshoot van mij zien? Kijk hier.

 

Senioren fotoshoot-2Senioren fotoshoot-11Senioren fotoshoot-25Senioren fotoshoot-17Senioren fotoshoot-3Senioren fotoshoot-27Senioren fotoshoot-13Senioren fotoshoot-18Senioren fotoshoot-26Senioren fotoshoot-20Senioren fotoshoot-29Senioren fotoshoot-35Senioren fotoshoot-32

 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.