Senioren fotoshoot met mijn ouders

listek biale
senioren fotoshoot

SENIOREN FOTOSHOOT

Hebben jouw ouders ooit een SENIOREN FOTOSHOOT gehad? Nee? Jammer, want het is zeker de moeite waard. 

Deze fotoshoot stond al een tijdje op mijn lijst, maar elke keer kwam het niet goed uit. Eindelijk heb ik alles voor elkaar gekregen, mijn ouders meegenomen en we gingen samen op pad. Het was een van de beste beslissingen, die ik de laatste tijd heb genomen, omdat ik al lang zo veel niet heb gelachen… 

En wat ben ik blij met al die foto’s, die ik mocht maken. 

Zo dankbaar dat mijn ouders het wilden doen…

Mocht je nog meer werk van mij willen zien, kijk op MIJN INSTAGRAM account.

Tot ziens!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *