Lifestyle newborn fotoshoot van kleine lieve, Loek

Wat was het toch leuk om een lifestyle newborn fotoshoot van dit schatje te doen!

Elke keer als ik binnen kom bij een gezin met een pasgeboren baby, voelt het zo bijzonder. Alles gaat op de slow motion stand, het is rustig en knus. Voor de ouders misschien voelt het helemaal niet zo. Zeker als ze voor de eerste keer ouders zijn geworden, maar geloof mij, in het huis met pasgeboren baby hangt altijd zo’n heerlijk sfeertje.

Ik ga elke keer terug in de tijd en denk aan de tijd, toen mijn kinderen nog zo klein waren… Toen ik met ze uren op de bank kon zitten en met ze knuffelen. Hun kleine handjes kon vasthouden en hun kleine voetjes kietelen…

De shoot met Loek was een van de kortste newborn fotoshoot, die ik tot nu toe mocht doen. Heel vaak voelen de baby’s het, dat het anders is en ze kunnen een beetje onrustig zijn, maar Loek was heel rustig. Zijn ouders zaten met hem op de bank te knuffelen en daarna brachten hem naar bed. Hij was heel relaxed en ontspannen en vond het allemaal prima.

Kerst op de taart van deze shoot was dat het mij gelukt is om zijn mooie lach vast te leggen. Zo schattig! Als je die foto ziet, dan smelt je helemaal.

Lifestyle newborn fotoshoot-2Lifestyle newborn fotoshoot-3Lifestyle newborn fotoshoot-18Lifestyle newborn fotoshoot-16Lifestyle newborn fotoshoot-15Lifestyle newborn fotoshoot-17Lifestyle newborn fotoshoot-9Lifestyle newborn fotoshoot-11

Wil je een andere lifestyle newborn fotoshoot van mijn zien? Kijk HIER.

Voor nog meer inspiratie bezoek mijn PINTEREST account.

    6 comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *