Jente

listek biale
sproeten

sproeten

Ik was altijd gek op sproeten en ik vond ze mooi! Heelas niet iedereen is blij met die plekjes op zijn gezicht of lichaam. Tijdens MIJN PROJECT heb ik veel verhalen gehoord, sommigen werden gepest, sommigen schaamde zich dood, dat ze sproeten hadden. Vooral pubertijd is/was lastig. 

Bijzonder, dat je wordt gepest omdat je huid met die prachtige plekjes versierd is…

Een van de doelen van mijn project was om aan mensen te laten zien, dat frecles prachtig zijn! Dat dit geen reden is om zich te schamen of ze onder een dikke make up te verstoppen… Maar, ja, de wereld is soms heel brutaal en we kunnen alleen maar blijven proberen om hem beter te maken. Toch?


Dankjewel Jente, dat ik van jou prachtige beelden mocht maken! Dat je zo enthousiast was en mee wilde doen aan mijn project 🙂

Als je een Instagram account hebt, kan je MIJ daar ook vinden.

Tot ziens!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *