Jinte en Flinne/ Kinderfotoshoot/ Alkmaar

Denk je dat je voor een fotoshoot ergens heen moet? Dat hoeft helemaal niet 😉 Het kan gewoon in je eigen tuin! Flinne en Jinte wat een schatjes zijn dat! Het was zo leuk om ze te mogen fotograferen. Zo lief voor elkaar en zo gek op elkaar! Kijk maar…

 

Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-23Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-11Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-14Kinder fotoshoot- alkmaar- HeerhugowaardKinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-17Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-6Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-15Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-2Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-5Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-3Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-26Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-13Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-22Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-18Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-19Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-24Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-20Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-25Kinder fotoshoot- alkmaar- Heerhugowaard-21

  2 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Monika2019-02-21 - 16:39

   Śliczne zdjęcia!!! Będzie super pamiątka radosnych chwil <3ReplyCancel

   • Kasia2021-06-19 - 10:47

    Dziekuje 🙂 Zgadza sie pamiatka super!ReplyCancel