Kinderfotoshoot met 2 zusjes

listek biale
kinderfotoshoot

Kinderfotoshoot met jinte en flinne

Voor een kinderfotoshoot met Jinte en Flinne heb ik met hun mama gewoon bij hun in de tuin afgesproken. Het is dus niet nodig dat je voor een fotoshoot ergens heen gaat. Het kan prima in je tuin of huis, lekker in de veilige omgeving voor de kinderen.

Met Flinne en Jinte mocht ik op reis gaan door hun tuin. Het was daar genoeg te doen. In de eigen moestuin kijken, trampoline springen, bloemen plukken, rennen, bij schapen op bezoek gaan en knuffelen! Wat een feest was het om deze lieve meiden te mogen fotograferen.

De meiden gingen gewoon lekker spelen en hun eigen gang en ik volgde ze met mijn camera. Zo krijg je de mooiste beelden! Je hoeft echt niet de kinderen contant aansturen en zeggen wat ze moeten doen, als je ze wat ruimte en tijd geeft, krijg je het mooiste resultaat 🙂

Soms is het echt moeite waard om wat extra tijd te nemen om een stap achter te nemen. Zo kan je de aller dikste knuffel en de mooiste lach vast te leggen!

Zou je ook een kinderfotoshoot voor je kind/kinderen willen boeken? Stuur mij dan een BERICHT.

Mocht je een Instagram account hebben, dan zou ik het heel leuk vinden, als MIJ zou willen volgen. Tot kijk!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *