Mooie familie fotoshoot in Heilooërbos

listek biale
familie fotoshoot in het bos

Familie fotoshoot in het bos

Deze mooie familie fotoshoot in het bos was een cadeautje van de kinderen voor hun moeder. Hoe leuk is het om met z’n allen op de foto te gaan! 

We hebben op een winterochtend afgesproken, maar gelukkig was het niet zo koud en we konden prima foto’s maken zonder jassen. Misschien een beetje zonnetje erbij zou wel leuk zijn, maar je kan niet alles hebben 😉

 Ik was al lang blij dat het wel droog is.

Welke foto van deze fotoshoot vind ik het leukst? Daar hoef ik niet zo lang na te denken. Het is een foto van oma met haar drie kleinkinderen. Het was wel een uitdaging om die drie schatjes met oma op de foto zetten, maar het is gelukt! Ik moest wel hel snel zijn. Iedereen, die achter mij stond deed zich best om de aandachtig van de kinderen te trekken, want ze vonden alles interessant behalve foto’s maken en kijken naar die mevrouw met camera 🙂 

Zo’n shoot is zeker iets heel anders dan een lifestyle fotografie, die ik meestal doe, maar het is zo leuk om mensen blij te maken met nieuwe foto’s van hun familie. Bij mij thuis heb ik heel veel lifestyle foto’s van mijn gezin hangen, maar een aantal foto’s hangen waar we echt gingen voor een foto staan. 

En het is zo leuk om die beelden daarna niet alleen op het scherm te bekijken, maar een mooie grote afdruk te maken of een FOTOALBUM. Geloof mij, pas als je de foto’s afdrukt, zie je dan het effect!

 Zou je ook een familie fotoshoot in het bos bij mij willen boeken om wat nieuwe foto’s met je familie te maken? 

Stuur MIJ dan een bericht.

Mijn recente werk kan je ook op mijn INSTAGRAM account zien 🙂

Tot kijk!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *