Dagelijks leven van senioren

listek biale
dagelijks leven van senioren

DAGELIJKS LEVEN VAN SENIOREN

Ik word zo blij van een SENIOREN FOTOSHOOT… Oude mensen fotograferen voelt heel bijzonder, speciaal… Al die rimpels, die het verhaal van hun leven vertellen. Het allerliefst doe ik zo’n fotoshoot bij hun thuis, in eigen omgeving, tijdens dagelijkse bezigheden. Zo kan ik dagelijks leven van senioren vastleggen.

Hoe bijzonder is het… je bent bijna 79 jaar oud en je kan nog steeds  lezen en haken zonder bril…

 

Nog meer werk van mij, kan je op MIJN INSTAGRAM account zien.

Tot ziens!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

8 reacties

  1. wspaniałe, mam ciarki p[o obejrzeniu tych zdjęć. Wspaniały portret i jakże inny od wszechobecnych wygładzonych potoshopowych twarzy. Żałuję, że nie zdążył;am zrobić więcej zdjęć swojej babci zanim odeszłą.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *