Lifestyle kinder fotoshoot thuis

listek biale
kinder fotoshoot thuis

lifestyle Kinder fotoshoot thuis

Lifestyle kinder fotoshoot thuis… Wat houdt het in??? Tijdens deze fotoshoot houd ik mij op afstand en ik ben aan het observeren en leg alles vast wat er gebeurt… Pure en ongedwongen momenten… Soms vraag ik wel een beetje aandacht van je kind, maar dat doe ik zo min mogelijk.

Het was een mooie zaterdagochtend en ik mocht weer van Viki wat foto’s maken. Deze keer was alweer bijzonder, omdat net zoals elke jaar rond haar verjaardag, spreken wij af. Dit jaar hebben wij besloten om een lifestyle fotoshoot op haar kamer te doen… Een super leuk idee! Viki speelt daar heel graag en ze verveelt zich daar nooit… Ze kan heerlijk met haar manege spelen, een boekje lezen, tekenen, enz. Hoe mooi is het om al die prachtige momenten vast te leggen! 

Kijk maar…

Zou  je ook een kinder fotoshoot thuis aan je kind willen geven? Super leuk! Stuur mij dan een BERICHT en we maken afspraak.

Op mijn INSTAGRAM account, kun je nog meer werk van mij zien.

Tot ziens!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *