Celine en Maylo

listek biale
fotoshoot met hond-13

fotoshoot met hond

Een tijdje terug mocht ik Celine en haar grote vriend Maylo fotograferen… Zo’n fotoshoot met hond heb ik voor de eerste keer gedaan, dus het was wel een beetje spannend…

Gelukkig was de spanning snel weg, want een fotoshoot met Maylo en Celine was een feest! Wat een schatje is die Maylo. Kwispelen met zijn start, rennen, spelen met Celine, knuffelen met haar. Zo leuk  om naar die twee te kijken. En dat tongetje van hem… te schattig! Hij was al heel blij met een stokje en het feit dat hij achter dat stokje mocht rennen.

Poseren op de foto kan hij ook heel goed 😉 Soms kostte het iets meer tijd om hem stil op een plek te krijgen, maar als hij helemaal zat… zat hij heel trots en braaf. Oook als het maar eventjes duurde. Ik moest wel snel zijn met foto’s maken, omdat hij weer snel iets anders interessant zag.

Zelf heb ik ook een cavalier thuis, dus het was grappig om te zien hoe die cavaliertjes op elkaar lijken 😉 . Echt gezellige en vrolijke beestjes zijn dat.

Zou je ook een fotoshoot met hond willen? Stuur mij dan een BERICHT , maar eerst bekijk die leuke foto’s van Celine en Maylo.

fotoshoot met hond
fotoshoot met hond-10
fotoshoot met hond-3
fotoshoot met hond-13
fotoshoot met hond-4
fotoshoot met hond-6
fotoshoot met hond-9
fotoshoot met hond-16

“Je kunt voor geld een heel mooie hond kopen, maar niet het kwispelen van zijn staart…”
Josh Billings

Voor meer inspiratie bezoek mijn PINTEREST account.

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *