Fotoshoot met grootouders, is zeker het beste cadeauidee voor opa en oma!

listek biale
fotoshoot met grootouders

Fotoshoot met grootouders

Toen ik mijn e-mailbox open deed en zag een aanvraag voor een fotoshoot met grootouders met hun eerste kleinzoon, dacht ik gelijk: Yes! Wat een leuke aanvraag! 

Hoe leuk is het, als je ouders regelmatig op je kind passen en je wilt ze verrassen met een fotoshoot. Als je kind bij opa en oma is, beleeft hij dan veel leuke dingen: samen spelen, lol hebben, rondje in de tuin, platen water geven, boekjes voorlezen, enz. Zo’n fotoshoot met grootouders is een leuke idee om al die mooie herinneringen vast te leggen.

Met deze lieve oma en opa heb ik afgesproken op een ochtend, bij hun thuis. De bedoeling was, dat we foto’s gingen maken bij hun in de tuin. Na eerst even kletsen, doken wij hun tuin in. En wat was daar veel te beleven voor dit kleine mannetje. 

Als eerst stopten wij bij de zandbak. Welk kind houdt niet van lekker in het zand en met zand spelen. En als opa nog voor je lekkere zandtaartjes maakt, dan is het helemaal een feest. Volgende stop was bij een gieter, de plantjes houden van water en kinderen houden van water! Hier bleven wij iets langer hangen 😉 Water in de gieter, uit de gieter, plantjes water geven, oma’s schoenen en die kleine handjes nat maken. Jullie snappen het vast, waarom wij hier iets langer zijn gebleven 🙂 Om even uit te rusten gingen de grootouders een boekje op de bank voorlezen. 

Als de kers op de taart mochten wij nog even spieken in de garage van opa en oma. Daar stond een motor van opa en dit kleine mannetje is gek op hem! Hoe stoer is het om nu al op die grote motor van opa te mogen zitten. In de garage heeft opa ook zijn werkplek met al die leuke hamers en machines. Als eenjarige kan je je ogen uitkijken en als je nog alles onder het toezicht van opa mag aanraken, is het natuurlijk helemaal geweldig!

Zo fijn, dat al die momenten werden vastgelegd. Deze lieverd als hij groter is, kan hij deze foto’s terug kijken. Jammer genoeg onthouden wij zelf niet veel van onze vroeg kindertijd, maar als onze ouders zo lief zijn om zo’n fotoshoot met grootouders te regelen, kunnen wij nog altijd terugreizen in tijd.

Het was een vrolijke en avontuurvolle ochtend. Zou je ook je ouders willen verrassen met zo’n fotoshoot? Stuur mij dan een BERICHT  om een fotoshoot met grootouders te boeken 🙂

 

Mocht je een Instagram account hebben, dan kun je mijn werk ook HIER volgen 🙂

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *