Loveshoot

listek biale
loveshoot

Loveshoot

Een kwartiertje… zo lang duurde onze loveshoot 😉

Wij waren toen op de camping en ik zag tijdens een wandeling deze boomstammen. Ik wilde al een tijdje foot’s met zulke boomstammen op de achtergrond. Dus niet zo veel nagedacht, heb ik gevraagd of iemand zou van ons een paar foto’s  willen maken, de beste kleren, die we op de camping hadden uitgezocht en zo zijn deze paar foto’s ontstaan!

Loveshoot

Loveshoot-2

Loveshoot-4

Loveshoot-5

Loveshoot-6

Loveshoot-3

Loveshoot-7

Loveshoot-8

Ben je benieuwd naar andere footshoots die ik heb gedaan? Neem dan snel een kijkje in MIJN PORTFOLIO !

Mocht je meer werk van mij willen zien, bekijk mijn INSTAGRAM account.

Tot ziens!

Delen op facebook
Delen op pinterest
Delen op whatsapp
Delen op email

OPMERKINGEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *