RECENSIES

Echte mensen en momenen vastleggen op beeld kan Kasia als geen ander. Doordat de sfeer samen met Kasia fijn is, kan ik mezelf zijn en komt de rest vanzelf goed.

To nie tylko zdjęcia.
To cudowne chwile złapane w kadr przez kogoś, kto robi to z pasją i pełnym zaangażowaniem.
Pełne ciepła ujęcia, ogromna cierpliwość i pełen profesjonalizm.
Dziękujemy Kasiu i- mam nadzieję- do zobaczenia!

Kasia heeft het huis van mijn moeder (en mijn moeder) prachtig in beeld gebracht. Haar foto's zijn integer en sfeervol en ze heeft oog voor detail en voor momenten. Dus zoek je nog een fotograaf voor een bijzonder levensmoment of voor een mooi portret, dan beveel ik  Foto KM van harte aan.

Meerdere mooie momenten heeft Kasia voor ons vastgelegd.
Onze dochter rond haar 1ste verjaardag, ik met mijn zwangere buik met mijn partner en oudste dochter, maar ook een hele mooie newborn fotoshoot (bij ons thuis).
Zeker nu na een aantal jaar verder is de waarde zo groot van deze mooie foto's.
Kasia is goed in haar vak, kan ook goed omgaan met kinderen en de sfeer is altijd rustig en relaxt.


Ik heb een aantal fotoshoots bij FOTO KM gehad, toen ik zwanger was en kort na de bevalling, fotoshoot van mijn baby ook toen mij dochter wat ouder was.
Ik ben dol blij met de foto's die Kasia maakt.
Ze is voorlopig niet van me af... :)
Heel erg bedankt Kasia!!!

Kasia heeft de gave waardevolle interacties precies vast te leggen in beeld. In kleine micromomenten tussen mij als moeder en mijn kinderen legt ze details precies vast. Dat geeft mij de kans haar foto’s te gebruiken voor mijn bedrijf, waarin ik ouders help hoe je contact maakt als kinderen gevoelens ervaren en hoe je daar als ouder mee kan omgaan. Kasia observeert, luistert en klikt met haar camera op de juiste momenten. Ik ben heel dankbaar dat ik Kasia heb leren kennen. Dat gun ik iedere nieuwe klant van Kasia ook toe. Met al mijn liefde, Marianne

Begin augustus een fotoshoot gedaan met onze kideren in de duinen en op het strand van Egmond. Bijzonder dat Kasia op de achtergrond aan het fotograferen was, maar toch alle hoogpunten zo mooi heeft weten vast te leggen. We hebben prachtige foto's van een ontspannen fotoshoot: precies wat wij wilden.

Kasia heeft prachtige foto's van ons op onze trouwdag gemaakt en heeft daarbij perfect geanticipeerd op de weersomstandigheden. Wij vonden het erg leuk om van tevoren kennis te hebben gemaakt met Kasia, want daardoor voelde we ons erg op ons gemak bij haar, wat natuurlijk helemaal top is! Na onze super mooie dag heeft Kasia een heel mooi fotoalbum gemaakt, zodat wij nog vele jaren met een fantastisch gevoel op een van onze mooiste dagen terug kunnen kijken!

Dit was de eerste keer dat wij een fotoshoot meemaakten. En wat was het leuk om te doen met prachtige foto's als resultaat! Heel bijzonder om deze derde zwangerschap zo vast te leggen samen met mijn gezin. Kasia, nogmals ontzettend bedankt!

Wij hebben een newbornshoot laten doen door Kasia, waarop de eerste glimlach van onze zoon was vastgelegd. Wij kregen snel na de fotoshoot een ruime hoeveelheid foto's waaruit wij een definitieve selectie konden maken. Hieruit hebben wij een prachtige herinnering aan de eerste dagen van ons zoontje. Wat wij erg fijn vonden, was dat de foto's werden gemaakt in een natuurlijke positie en Loek geen posities hoefde aan te nemen.

 

Een fotoshoot met Kasia is een feestje! Op een ongedwongen manier weet zij precies de goede momenten en emoties vast te leggen. De prachtige foto's krijg je snel toegestuurd.

Na afloop van de fotoshoot met ons gezin, zei mijn vijfjarige dochter in de auto:'dit was zo leuk, ik wil dit elke dag wel doen!'

De foto's zijn binnengekomen en we zijn erg blij met de foto's! We vonden het erg fijn dat het ongedwongen was en zoveel mogelijk natuurlijk. Die manier van fotograferen maakte het dat we ons niet druk hoefde te maken voor bepaalde poses en je lette op details om toch een prachtige foto te maken. Ook foto's van de details zijn erg leuk, die met de handjes op de gitaar is goud!

Zdjecia cudowne , aż chce się je ciągle oglądać. Profesjonalne podejscie , miła atmosfera i bardzo dużo cierpliwości ze strony pani Kasi w końcowym efekcie dało nam cudowną pamiątkę !!! Polecamy bardzo gorąco !!! My napewno skorzystamy jeszcze z usług przy najbliższej okazji . Pozdrawiamy cieplutko , Emma, Patrycja i Rafał.

Ik heb al meerdere fotoshoots mogen doen met Kasia en elke x is een feestje. Dankjewel Kasia voor je vroege opstaan om deze prachtige plaatjes te mogen schieten. Voor de eerste x voor mij op een SUP board en er naast suppen ook nog Yoga op gaan doen was wel heel bijzonder. Met een nat pak en haren aan de kant komen en dan zulke pure foto's schieten. Ze zijn werkelijk prachtig. Dankbaar!