Recensies

listek

Wij hebben een newbornshoot laten doen door Kasia, waarop de eerste glimlach van onze zoon was vastgelegd. Wij kregen snel na de fotoshoot een ruime hoeveelheid foto’s waaruit wij een definitieve selectie konden maken. Hieruit hebben wij een prachtige herinnering aan de eerste dagen van ons zoontje. Wat wij erg fijn vonden, was dat de foto’s werden gemaakt in een natuurlijke positie en Loek geen posities hoefde aan te nemen.

Karen

r2

Kasia heeft vorig jaar tijdens mijn sun rise sup yoga lessen prachtige foto’s gemaakt! Echt een top ervaring in de vroege ochtend. De sup lessen starten dan altijd om 6:00 uur zodat we de zon kunnen zien opkomen. Kasia heeft deze momenten prachtig vastgelegd zodat ik dit als mooi beeldmateriaal kan gebruiken voor mijn socials en website! Later heb ik ook nog meegewerkt aan Kasia haar project waarin ze vrouwen a la naturel fotografeert. Ik kan iedereen Kasia aanbevelen. Zelfs om 6 uur ‘s ochtends 

Joyce

Nadat wij een minishoot hadden gewonnen wist ik dat ik door Kasia nogmaals een shoot zou laten doen. Haar fotostijl is mooi en rustig. Precies zoals je bent sta je op de foto. Kasia fotografeert op de achtergrond. Ze is er maar je merkt het niet. Zo vangt ze de puurheid.

Kim

r4

Echte mensen en momenten vastleggen op beeld kan Kasia als geen ander. Doordat de sfeer samenwerking met Kasia fijn is. Ik kan mezelf zijn en komt de rest vanzelf goed.

Linda

Wij hebben twee prachtige fotoboeken door Kasia laten maken. Eén boek waarin ons ouderlijk huis en onze moeder centraal staat in haar dagelijkse bezigheden. Het tweede boek is wederom een kunstwerk waarin Kasia oude foto’s heeft geselecteerd, gedigitaliseerd, en hier een prachtig boek van heeft samengesteld. Beide boeken worden als dierbare herinnering gekoesterd.
Kasia heeft zeer veel talent om in een foto een bijzondere sfeer en emotie vast te leggen. Ik vind haar natuurlijke fotoshoots van ouderen een prachtig project wat ik iedereen kan aanbevelen.

Rinske

r6

Een fotoshoot met Kasia is een feestje! Op een ongedwongen manier weet zij precies de goede momenten en emoties vast te leggen. De prachtige foto’s krijg je snel toegestuurd. Na afloop van de fotoshoot met ons gezin, zei mijn vijfjarige dochter in de auto:’dit was zo leuk, ik wil dit elke dag wel doen!’

 

Marieke

Begin augustus een fotoshoot gedaan met onze kideren in de duinen en op het strand van Egmond. Bijzonder dat Kasia op de achtergrond aan het fotograferen was, maar toch alle hoogpunten zo mooi heeft weten vast te leggen. We hebben prachtige foto’s van een ontspannen fotoshoot: precies wat wij wilden.

Ellen

r8

Prachtige foto’s, Kasia neemt echt de rust en de tijd om mooie momenten vast te leggen.
Wij zijn ook heel blij met het prachtige fotoboek die zij gemaakt heeft.

Daisy

Kasia heeft de gave waardevolle interacties precies vast te leggen in beeld. In kleine micromomenten tussen mij als moeder en mijn kinderen legt ze details precies vast. Dat geeft mij de kans haar foto’s te gebruiken voor mijn bedrijf, waarin ik ouders help hoe je contact maakt als kinderen gevoelens ervaren en hoe je daar als ouder mee kan omgaan. Kasia observeert, luistert en klikt met haar camera op de juiste momenten. Ik ben heel dankbaar dat ik Kasia heb leren kennen. Dat gun ik iedere nieuwe klant van Kasia ook toe.

Met al mijn liefde, Marianne

r10

Ik heb al meerdere fotoshoots mogen doen met Kasia en elke x is een feestje. Dankjewel Kasia voor je vroege opstaan om deze prachtige plaatjes te mogen schieten. Voor de eerste x voor mij op een SUP board en er naast suppen ook nog Yoga op gaan doen was wel heel bijzonder. Met een nat pak en haren aan de kant komen en dan zulke pure foto’s schieten. Ze zijn werkelijk prachtig. Dankbaar!

Ria