algemene voorwaarden

1. Fotoshoot

U dient zelf alle informatie te verzamelen voor de shoot: plaats, datum, tijdstip, wat u mee moet nemen, etc. Meestal plannen we lang van tevoren een datum en u kunt even voor de datum contact opnemen voor meer details. Dit kan via email.
Fotoshoot kan geannuleerd worden tot 7 dagen voor de fotoshoot plaatsvindt. Bij annuleringen op de dag dat de fotoshoot plaatsvindt, kan een vergoeding van 40 euro worden aangerekend.
Wanneer de fotoshoot niet kan doorgaan omwille van overmacht, dient de klant dit zo snel mogelijk aan Foto KM te laten weten. Er wordt dan geen extra vergoeding in rekening gebracht.
Bij ziekte verwacht Foto KM dat u binnen 2 weken een nieuwe afspraak maakt.

2. Uw keuze

Binnen 7 werkdagen krijgt u via WeTransfer foto’s van de fotoshoot, waaruit u kunt kiezen foto’s, die u wilt bestellen. Deze zijn nog niet helemaal bewerkt en met een groot logo erdoorheen. Deze zijn uitsluitend bedoeld om uw keuze uit te maken en mogen nog niet gepubliceerd worden.
Aan de hand van deze foto’s maakt u een keuze en kunt u de nummers van de bestanden aan mij doorgeven (via de mail). Ook extra bestanden kunnen worden nabesteld, volgens het tarief op de prijslijst: PRIJZEN
Binnen 2 weken krijgt u via WeTransfer de uitgekozen foto’s in hoge resolutie en met logo Foto KM erop (die zijn bedoeld voor het publiceren) .

3. Betaling

U krijgt, na u de foto’s had uitgekozen, een factuur, die dient binnen 7 dagen voldaan te zijn.

 

4. Cadeaubonnen

De cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

5. Aansprakelijkheid

Foto KM stelt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens een fotoshoot. Foto KM stelt zich niet verantwoordelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door omstandigheden als (onverwachts) slecht weer of kinderen die niet op de foto willen. Foto KM zal het volledige bedrag van de shoot in rekening brengen.

6. Promotie en Publicatie

Foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot, mogen door Foto KM gebruikt worden voor promotie- en publicatiedoeleinden: website, flyers, sociaal media (Facebook, Instagram, Google +, Twitter), You Tube, wedstrijden, etc. Indien de klant hier niet mee akkoord gaat, gelieve dit dan op voorhand te melden aan de fotografe.

7. Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij Foto KM. De foto’s mogen niet worden bewerkt, bijgesneden etc.

8. Naamsvermelding

Indien de klant de foto’s publiceert, moet het logo van Foto KM zichtbaar zijn.

9. Privacy

Foto KM zal geen persoonlijke gegevens (adres, telefoonnummer, emailadres, etc.) openbaar maken of doorgeven aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming.

10. Algemene voorwaarden voor een trouwreportage

Algemene voorwaarden voor een trouwreportage worden apart met het bruidspaar besproken.