Fotoshoot met Gaby, Jerry, Bor en Zenn in hun camper

Fotoshoot familie… familie fotoshoot

Bij deze familie was ik ergens in oktober vorig jaar langs. Ik dacht dat ze met hun camper op de camping staan omdat ze op vakantie waren… Maar nee, het was hun huis. Ze hebben hun huis (van stenen 😉 ) verkocht en deze camper gekocht om op zoek te gaan naar hun droomplek. Helaas door corona duurde het allemaal iets langer en ze moesten elke keer hun plannen een beetje aanpassen.

Toen ze gingen vertellen hoe ze het allemaal willen doen en waar ze heen willen, werd ik zo enthousiast over hun project! Heel dapper, een jong gezin met twee kleine kinderen op zoek naar hun droomplek. Hoe leuk is het! Het moet natuurlijk veel geregeld worden en het is zeker niet zo dat je vandaag wakker wordt en je beslist dat je morgen op reis gaat. Nee, nee! Eerst moet je veel voorbereidingen treffen 😉 . Maar het zeker allemaal te doen en te regelen. Want als je iets heel graag wilt, dan lukt het je uiteindelijk wel 😉 .

Wij waren lekker aan het kletsen en ondertussen foto’s aan het maken. Samen buiten spelen, een boekje voorlezen, knuffelen, plannen maken, op de kaart samen kijken waar ze naar toe gaan, Lego bouwen, zandvoetjes zand vrij maken. Zo leuk dat ik het allemaal voor hun mocht vastleggen en dat ik foto’s van de ze fotoshoot op hun social media en website zie voorbij te gaan!

Ondertussen zij ze al vertrokken en hun avontuur is al begonnen! Ben je benieuwd waar ze naar toe gaan, waar ze op dit moment zijn en wat voor avonturen ze meemaken? Kijk op hun site

Ik blijf ze zeker volgen op Instagram want ik ben reus nieuwsgierig waar ze hun droomplek vinden.

 

 

 Fotoshoot familie-10Fotoshoot familie-7Fotoshoot familieFotoshoot familie -3Fotoshoot familie-15Fotoshoot familie-9Fotoshoot familie-13

 

Wil je een andere fotoshoot familie van mij zien? Kijk HIER.

En hoe leuk is om foto’s van deze fotoshoot te zien op de site van Mindful Moms.

7 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *