Mijn lievelingsfotoshoot: lifestyle fotoshoot bij mijn klanten thuis

listek biale
Fotograaf hoorn-4

Zoek je een fotograaf in regio Hoorn? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Een lifestyle fotoshoot bij mijn klanten thuis is een van mijn lievelingsfotoshoots. Mijn klanten ervaren het heel fijn en de kinderen ook πŸ˜‰ . Hoe leuk is het om foto’s te maken in je eigen veilige omgeving. Hoe ziet eruit zo’n fotoshoot? Wij spreken op een dagdeel die jullie het best uitkomt af. Maar wij moeten ook een beetje rekening mee houden met het licht omdat ik met daglicht werk. En dan? Dan gaan jullie gewoon jullie eigen gang: lekker knuffelen, boek voorlezen, gek doen, ontbijt voorbereiden, op het bed van papa en mama lekker chillen, was opvouwen, noem maar op! Het is jullie tijd, het worden jullie foto’s. Willen jullie foto’s van samen koken? Ook geen probleem. Ik ben heel flexibel πŸ˜‰ .Wacht maar dan niet te lang en boek snel een fotoshoot bij mij om jullie momenten vast te leggen πŸ˜‰ .

En hoe leuk is het om al die mooie herinneringen afdrukken en ophangen of een mooi fotoalbum maken. Zo’n fotoalbum kunnen jullie eindeloos bladeren en opnieuw bekijken πŸ˜‰

Ik werk voornamelijk in regio Alkmaar, maar als je een fotograaf in regio Hoorn zoek, is het ook geen probleem!

Ik hoop tot snel!

Fotograaf hoorn-4
Fotograaf hoorn-11
Fotograaf hoorn-2
Fotograaf hoorn
Fotograaf hoorn-5
Fotograaf hoorn-7
Fotograaf hoorn-13
Fotograaf hoorn-9
Fotograaf hoorn-6

Wil je mijn andere familie fotoshoot  zien? Kijk dan HIER .

En voor meer inspiratie bezoek mijn account op INSTAGRAM .

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.