Mijn lievelingsfotoshoot: lifestyle fotoshoot bij mijn klanten thuis

Zoek je een fotograaf in regio Hoorn? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Een lifestyle fotoshoot bij mijn klanten thuis is een van mijn lievelingsfotoshoots. Mijn klanten ervaren het heel fijn en de kinderen ook 😉 . Hoe leuk is het om foto’s te maken in je eigen veilige omgeving. Hoe ziet eruit zo’n fotoshoot? Wij spreken op een dagdeel die jullie het best uitkomt af. Maar wij moeten ook een beetje rekening mee houden met het licht omdat ik met daglicht werk. En dan? Dan gaan jullie gewoon jullie eigen gang: lekker knuffelen, boek voorlezen, gek doen, ontbijt voorbereiden, op het bed van papa en mama lekker chillen, was opvouwen, noem maar op! Het is jullie tijd, het worden jullie foto’s. Willen jullie foto’s van samen koken? Ook geen probleem. Ik ben heel flexibel 😉 .Wacht maar dan niet te lang en boek snel een fotoshoot bij mij om jullie momenten vast te leggen 😉 .

En hoe leuk is het om al die mooie herinneringen afdrukken en ophangen of een mooi fotoalbum maken. Zo’n fotoalbum kunnen jullie eindeloos bladeren en opnieuw bekijken 😉

Ik werk voornamelijk in regio Alkmaar, maar als je een fotograaf in regio Hoorn zoek, is het ook geen probleem!

Ik hoop tot snel!

Fotograaf hoorn-4Fotograaf hoorn-11Fotograaf hoorn-2Fotograaf hoornFotograaf hoorn-5Fotograaf hoorn-7Fotograaf hoorn-13Fotograaf hoorn-9Fotograaf hoorn-6

Wil je mijn andere familie fotoshoot  zien? Kijk dan HIER .

En voor meer inspiratie bezoek mijn account op INSTAGRAM .

    2 comments
    Add a comment...

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *