Een fotoshoot als een cadeautje voor jezelf

Zoek je een vrouwen fotograaf in Alkmaar? Dan ben je bij aan het goede adres 😉 .

Elke fotoshoot is voor mij een beetje spannend, want je weet het nooit of je klant wel tevreden is over het eind resultaat. En uiteraard doe ik me altijd best en volg mijn hart… Maar ja, het blijft spannend 😉 . Ik moet zeggen dat het me tot nu toe altijd lukt om mijn klanten blij te maken met hun foto’s. Zo houd ik het graag!
Jowita heeft een fotoshoot bij mij als een cadeautje voor haar verjaardag aan haar zelf gegeven. Hoe leuk is het! En die foto’s van haar… WOW wat zijn ze mooi geworden! We namen genoeg tijd en hadden geen tijddruk. Zo belangrijk is het dat je voor een fotoshoot genoeg tijd vrij maakt. Dit zorgt zeker voor een ontspannende sfeer en dit is al de helft van succes.
Vooral een vrouwen fotoshoot is iets specifiek en vraagt soms wat extra tijd. Wij als vrouwen kunnen heel kritisch voor ons zelf zijn en het duurt even voor we ons op ons gemak voelen, wat ook veel invloed om het einderesultaat heeft. Wat ik altijd probeer aan de vrouwen te geven is dat ze zich moeten ontspannen en zichzelf te zijn. Dan kan ik de mooiste foto’s van ze maken!

Vrouwen fotograaf AlkmaarFOTO KM-14Vrouwen fotograaf AlkmaarVrouwen fotograaf AlkmaarVrouwen fotograaf AlkmaarFOTO KMVrouwen fotograaf AlkmaarFOTO KM-2Vrouwen fotograaf AlkmaarFOTO KM-5FOTO KM-3Vrouwen fotograaf AlkmaarFOTO KM-8FOTO KM-13

Dus als je een vrouwen fotograaf in Alkmaar zoekt, stuur me een BERICHT dan maken wij een afspraak 😉 .

Voor nog meer foto inspiratie bezoek mijn PINTEREST .

 

  2 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Martine2021-01-10 - 02:00

   Wonderful woman, great photos! And I love red hair with green clothes <3ReplyCancel

   • Kasia2021-04-21 - 18:05

    Thank you Martine 🙂ReplyCancel