Samen knuffelen, stoeien en lachen

Familiefotografie is een van mijn lievelingssoorten fotografie. Ik houd van om al die mooie en echte emoties vast te leggen. En ik bedoel niet alleen momenten dat de kinderen aan het lachen zijn. Ik bedoel ook die momenten dat ze geen zin meer hebben, een beetje boos of verdrietig zijn. Zo leuk om te zien dat ze binnen enkele seconden veel verschillende emoties kunnen tonen. Zo leuk hoe hun ouders daarop reageren.

 

Familiefotografie-3FamiliefotografieFamiliefotografie-24Familiefotografie-11Familiefotografie-5Familiefotografie-2Familiefotografie-10Familiefotografie-8Familiefotografie-23Familiefotografie-16Familiefotografie-19Familiefotografie-25FamiliefotografieWil je andere voorbeelden van familiefotografie zien? Kijk HIER.

4 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Iza2020-05-28 - 08:27

  Beautiful and very natural photoshoot 🙂 ReplyCancel

  • Kasia2020-05-29 - 19:13

   Thank you Iza 🙂ReplyCancel

 • Jagoda2020-05-31 - 22:01

  Woooow! Beautiful session ! I love all photos!ReplyCancel