Trouwfotoshoot op een andere dag? Ja, het kan!

listek biale
Trouwfototograaf Alkmaar-10

Hi! Ik ben Kasia, een trouwfotograaf uit Alkmaar. Welkom op mijn website!

Soms gebeurt het, dat tijdens de grote dag op een van andere manier, lukt het niet op wat foto’s van het bruidspaar te maken. Had je geen tijd tijdens je grote dag om een paar foto’s met je geliefde te maken? Geen zorgen 😉 Je kan ook met een trouwfotograaf na je grote dag afspreken om een paar foto’s te maken 🙂

Wil je andere trouwfoto’s van mij zien? Kijk HIER.

Trouwfototograaf Alkmaar-10
Trouwfototograaf Alkmaar-12
Trouwfototograaf Alkmaar-6
Trouwfototograaf Alkmaar-2
Trouwfototograaf Alkmaar-3
Trouwfototograaf Alkmaar-4
Trouwfototograaf Alkmaar-11

Zoek je een trouwfotograaf in regio Alkmaar? Stuur mij een BERICHT

Om nog meer foto’s van mij te zien, kun je ook op mijn INSTAGRAM even spieken.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

OPMERKINGEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.