Trouwfotoshoot op een andere dag? Ja, het kan!

Hi! Ik ben Kasia, een trouwfotograaf uit Alkmaar. Welkom op mijn website!

Soms gebeurt het, dat tijdens de grote dag op een van andere manier, lukt het niet op wat foto’s van het bruidspaar te maken. Had je geen tijd tijdens je grote dag om een paar foto’s met je geliefde te maken? Geen zorgen 😉 Je kan ook met een trouwfotograaf na je grote dag afspreken om een paar foto’s te maken 🙂

Wil je andere trouwfoto’s van mij zien? Kijk HIER.

Trouwfototograaf Alkmaar-10Trouwfototograaf Alkmaar-12Trouwfototograaf Alkmaar-6Trouwfototograaf Alkmaar-2Trouwfototograaf Alkmaar-3Trouwfototograaf Alkmaar-4Trouwfototograaf Alkmaar-11

Zoek je een trouwfotograaf in regio Alkmaar? Stuur mij een BERICHT

Om nog meer foto’s van mij te zien, kun je ook op mijn INSTAGRAM even spieken.

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *