Kerst fotoshoot in Alkmaar

 

Dit jaar voor de eerste keer heb ik een fotoshoot in de kerstsfeer georganiseerd om te kijken of het iets is om mijn offerte voor de kanten uit te breiden. En ik moet zeggen dat het mij erg beviel en de foto’s zijn zo leuk geworden. Precies zo als ik het wilde… spontaan, puur en liefdevol.

Dus wie weet, misschien ga ik volgend jaar wel weer een kerst fotoshoot in Alkmaar organiseren. Houd mijn website in de gaten… maar het duurt nog even, eerst nog Kerst 2019 😉

Kerst fotoshoot AlkmaarKerst fotoshoot Alkmaar-3Kerst fotoshoot Alkmaar-11Kerst fotoshoot Alkmaar-14Kerst fotoshoot Alkmaar-4Kerst fotoshoot Alkmaar-13Kerst fotoshoot Alkmaar-6Kerst fotoshoot Alkmaar-10Kerst fotoshoot Alkmaar-7

Zou je ook zo’n kerst fotoshoot in Alkmaar willen? Stuur me een BERICHT.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *